Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ni propasti ni procvata

Odgodu krize plaćamo 2025. Pitali smo analitičare što čeka Hrvatsku

06.01.2024.
u 16:28

Slijedi razdoblje u limbu – ni propasti ni procvata. A poslije njega – rast javnih dugova. Europu čeka jačanje izdataka za naoružanje, a bogatiji dio Europljana je napušta i seli kapital u autokracije kao što je Abu Dhabi

Ključne riječi

Komentara 15

DU
Deleted user
17:16 06.01.2024.

A koji je od tih analitičara ikad nešto pogodio?? Nikada. A nitko od novinara ih nije nikada pitao za junacko zdravlje, samo prigodno laprdaju, strase, 2+2=5 ili 3, po potrebi novinara!!

OH
oho
17:25 06.01.2024.

Direktna posljedica ovakvog printanja novaca centralnih banaka je inflacija na svjetskom nivou, i bojim se ovo je tek početak. Ti monstrumi su kreirali svjetsku COVID krizu (pripreme za FED za direktno kreiranje novca odradio Blackrock u kolovozu 2019 u Jackson Hallu!) samo da imaju opravdanje da mogu spašavati svijet (nerad od kuće, dijeljenje novca za nerad), napravili su malu pauzu, sada će ići dalje sa svjetskim ratom (treba financirati vojnu industriju sada), istovremeno će dizati kamatne stope (jer se kao bore protiv inflacije, a zapravo su oni koji namjerno kreiraju inflaciju) uništavajući komercijalne banke usput i polako iz preuzimati a istovremeno će zabranjivati i osiromašivati gotovisnki novac, sve prebacivati na digitalne valute i totalnu kontrolu. Napredni budući svijet je DIGITALNI GULAG.

PO
Poganec
10:58 07.01.2024.

U lijepoj nasoj je inflacija jako velika kad mi uvozimo cak hranu a koji imamo u izobilju ,Nemamo proizvode koje bi mogli izvoziti a bez podpore EU nebi mogli momentalno prezivjeti….

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije