Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Slavko Linić s pravom je razočaran oporbom što ne pritišće Mađare zbog Ine

Zarko Basic/PIXSELL
06.09.2022. u 10:14

Odgovornost Andreja Plenkovića u slučaju “pljačke” Ine ista je, ako ne i manja, kao i Zorana Milanovića u slučaju predstojnika njegova premijerskog ureda Tomislava Sauche u slučaju Dnevnice

Ključne riječi

Komentara 17

DU
Deleted user
10:45 06.09.2022.

Napokon jedan odličan tekst. Danas je hrabrost podržati vladu ili stati u njezinu obranu.

Avatar southman
southman
13:05 06.09.2022.

Mađari upravljaju INA-om . Niti jedan ugovor iz INA ne iziđe potpisan van bez amenovanja nekog iz Mađarske kvote ( do razine Predsjednika Uprave ). Za ovaj ugovor su Mađari sigurno znali ( pa nisu slučajno povukli u Mađarsku osobu koja je bila direktno nadređena Škugoru ).

DU
Deleted user
14:08 06.09.2022.

onaj isti slavko linic koji je prodao 25% ine u trenutku kad je ina mogla kupit cijeli mol? isti savko koji je prodao bijele noci za $40 milijuna? dajte najte s tim bedakom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije