Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA Zbog nesreće u Žiroslavlju pogreb umjesto svatova

Slatina: Poginuo večer prije nećakinjinih svatova

08.11.2008.
u 08:20

SLATINA - U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila oko ponoći (između petka na subotu) na županijskoj cesti Bistrica - Španat smrtno je stradao Stojan Panić (48) iz mjesta Žiroslavlje. Prema neslužbenim izvorima za upravljačem 'Mazde 6' švicarskih registarskih oznaka nalazio se dvadesetpetogodišnji Ðuro Panić (25), a na mjestu suvozača u trenutku nesreće bio je njegov stric Stojan Panić.

U oštrom desnom zavoju, na blatnjavom asfaltu usred polja, Ð. Panić je izgubio nadzor nad automobilom koji je završio na krovu, a iz smrskanog automobila slatinski vatrogasci izvukli su mrtvo tijelo Stojana Panića, oca četvero malodobne djece. Doznajemo da je kobne večeri u Žiroslavlju, uoči današnjih svatova u kojima se udaje sestra Ð. Panića, bilo momačko večer.

Ðuro Panić je u petak stigao automobilom iz Švicarske, a prije ponoći je zajedno sa svojim stricem Stojanom u Slatinu automobilom prevezao glazbenike. Njihovi rođaci tvrde da su nećak i stric odlučili 'skočiti' na piće u obližnje mjesto Cabunu i na putu prema tom selu dogodila se nesreća.

Vozač Ð. Panić je za vrijeme upravljanja automobilom bio pod utjecajem alkohola od 1,6 promila. Očevid je u tijeku.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije