Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drska krađa

Slatina: Blagajnicu "olakšao" za 12.200 kuna

pljačka banke
Dragutin Šantoši
13.08.2010.
u 08:36

Kako mu blagajnica nije mogla izaći u susret, nezadovoljni klijent uzeo je svoje tisuće eura, a pritom, neprimjetno, i 12.200 kuna.

SLATINA – Muškarac visok oko 180 centimetara, ćelav, odjeven u crnu majicu kratkih rukava i plave bermude ušetao se u četvrtak oko 15.30 sati u poslovnicu Erste banke u središtu Slatine zatraživši od blagajnice da mu u kune zamijeni nekoliko tisuća eura.

Policija tvrdi da je blagajnica klijentu napravila izračun i novac u kunskoj protuvrijednosti stavila na pult, no u tom se trenutku klijent predomislio tražeći od blagajnice da mu domaći novac zamijeni funtama.

Kako mu blagajnica nije mogla izaći u susret, nezadovoljni klijent uzeo je svoj novac, a pritom, neprimjetno, i 12.200 kuna s kojima je napustio banku i nestao u nepoznatom pravcu. Kada je, nakon nekoliko minuta, blagajnica utvrdila što se dogodilo, ćelavom kradljivcu više nije bilo ni traga niti glasa.

Ključne riječi

Komentara 3

CP
copy paste
09:47 13.08.2010.

ajme majko mila,smotane li žene.

OB
-obrisani-
09:55 13.08.2010.

hipnotizirao čovjek ženu,,,,,stara fora iskusnih lopova

AN
antikorumpirani
09:13 14.08.2010.

dižimo spomenik lopovima,jer su u hrvatskoj heroji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije