Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASILJE U TUZLI

Sve snimali: Skupina učenica brutalno iscipelarila kolegicu

tučnjava
Foto: Screenshot
1/2
04.11.2013.
u 14:00

Riječ je o sukobu učenica Kemijske škole u Tuzli

Na YouTubeu se pojavio video pod nazivom Sramota koji prikazuje tučnjavu učenica Kemijske škole u Tuzli, javlja portal Tuzlanski.ba. Video je snimljen na prostorima ove srednje škole, a zatim i nedaleko od škole, iza obližnje zgrade.

Na snimci se vidi kako je skupina djevojaka izvela jednu učenicu iz škole, nazivajući je pogrdnim riječima i dajući joj do znanja "gdje je pogriješila i da joj nikada neće oprostiti". Nakon verbalnog napada prešle su na fizički. Prvo su je napale rukama, a zatim i nogama te su je cipelarile dok je ležala na podu.

Sukob je promatrala skupina učenika, od kojih su neki sve snimali mobitelima. Originalna snimka, koja je u ovoj verziji zbog zaštite identiteta glavnih aktera zamućena, proslijeđena je nadležnim institucijama i upravi škole.

Ključne riječi

Komentara 2

IP
info_punkt
15:23 04.11.2013.

dobro... to nije ono što bih ja baš nazvao "brutalno cipelarenje", iako je odvratno i totalno kukavički, 5 na jednu...

GA
Galaxy
15:29 04.11.2013.

Na svaku koja je udarala po tri crnca sa (motkama)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije