Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Škoro žestoko
Povratak na članak

'Žalosnija od Pupovčeve huškačke retorike je samo tišina HDZ-a'

Od njega, kao zastupnika u Hrvatskom saboru, očekivao sam puno više mudrosti, a puno manje ostrašćenosti, kazao je Škoro u svojoj objavi.

Komentari 148

RA
Rafael55
12:39 24.08.2019.

24.8.1991g pocela je velokosrpska agresija na Vukovar.

VL
PR
prajdali100
12:29 24.08.2019.

Najmizerniji od svih je Milanović.On u ovom huliganskom napadu vidi, ni manje ni više, terorizam !!! Tako ga on " smješta" državi Hrvatskoj .I gle čuda, još bi htio da bude predsjednik. Nevjerojatno.

VL
DA
dado56
12:32 24.08.2019.

ovaj incident najvise pupovcu odgovara... placa tu placa tamo fond tu fond tamo pije se kava na cvjetnom u centru zagreba i prica da su srbi ugrozeni... glupana ce uvijek biti ... ali cim se nogomet umijesa problemi... nasi se tuku na sred autoputa to mi je strasnije nego ovo

VL
RA
Rafael55
12:42 24.08.2019.

Zasto Pupi voli kune ako su NDH.kune😂😂😂😂😂😂😂

VL
Avatar Graničari Stari
Graničari Stari
13:25 24.08.2019.

Hrvati su smiješan narod. Znači o čemu pričamo. O napadu u Kninu. Knin koji je bio središte velikossrpke pobune protiv Hrvatske. Knin koji je okružen četničkim gnijezdima. Četničkim. Ne srpskim. Knin u koji za vrijeme Juge Hrvati nisu mogli proći, a da ne budu napadnuti. Torcida kad je god išla na gostovanje vlakom iz Splita su u Kninu bili kamenovani od lokalne rulje. "Zvezdaša" ili Srba. U kafiću čiji je vlasnik "Delija" i u Srbiji je optužen za napad na "srpsku žandarmijeru" što je poprilično ozbiljna stvar, ali u Hrvatskoj je nevina žrtva i golubica mira. U kafiću gdje se puštaju srpske nacionalističke i četničke pjesme i oplakuje se takozvana RSK. Gdje se gledaju utakmice kluba koji na svakoj utakmici ima transparent u bojama srpske zastave sa natpisom Vukovar na ćirilici. Naravno. Transparent Dogodine u Kninu. Transparent s Dražom Mihailovićem. Zastave sa tenkovima M 84 i simbolom agresije na Hrvatsku. Zastave s "komandantima" Arkanovih Tigrova koji su činili zločine po Hrvatskoj. Čiji su navijači bili najbrojniji pripadnici četničkih terorističkih milicija koje su harale Hrvatskom čiji je vođa Arkan ratni zločinac, na čijim utakmicama se pjeva ubi, zakolji da Hrvat ne postoji. I nakon takvog incidenta Hrvatići se polomili od toga da izraze žaljenje i osudu. E pa zato dragi moji sunarodnjaci i nismo imali državu tisuću godina i maltretirao nas je na našoj zemlji tko god je htio.

VL
Avatar Bukovnik
Bukovnik
12:56 24.08.2019.

Skoro pogodak usridu. Cista tri punta Vojvodo ! Zasto hrvatski dnevni tisak ne iznese cinjenice zbog kojih je doslo do demoliranja cetnicke prcije. Vecernji, Jutarnji ma bas nijedan dnevni list nije objavio da se u toj prciji pjevaju cetnicke pjesme i iznosi slika draze mihajlovica (ovo malim slovima nije zbog nepismenosti nego zbog gadjenja nad likom i djelom tog koljaca i propagatora klanja Hrvata, Muslimana i svega sto nije bilo srpsko) Uveren sam da ovaj moj komentar nece ugledati svjetlo dana. Zbog piskarala i podanika Styria Media Group AG. Vjerojatno cete ovo okarkterizirati kao govorom mrznje. Ne to je samo vapaj vecine koja je u svojoj Domovini Hrvatskoj postala manjina kojoj svatko sere po glavi koliko hoce i koliko moze. A vi posaljite scoje ljude da poslusaju i pogledaju sto se tamo pjeva govori i vjesa po zidovima Usput povedite i pupavca. Ne vjerujem da bi se on tome suprostavio vec samo pridruzio Bog "pozivio hrvatsko novinarstvo". Malo vajde od vas moji junaci

VL
Avatar Narod
Narod
17:52 24.08.2019.

Skoro osudio napad na hrvatske građane koji je za svaku osudu. Ostalo fino umotao u celofan, Pupovac provocira i zasluzuje kritiku, napad na Plenkovica svakodnevno politikanstvo, nije mu smetao pocetak "proslave u Srbu dok je bio u HDZeu uz Jadrankuku Kosor, ni rijeci kritike nikad a danas mu potrebno.

VL
Avatar Uskok
Uskok
13:15 24.08.2019.

Hrvatska je država pod nehrvatskom okupacijom. Velikosrbi, yugosi kolo vode, a kilave Hrvate i Hrvateke voze ko mlade majmune. O čemu mi pričamo. O nekoj galami i malo naguravanja u nekom kafiću u nekad centru neprijateljske pobune i terorizma u Hrvatskoj. Pa kaj onda. Neš ti. Ali se dižu na zadnje noge i galame svi neprijatelji Hrvatske. I dobivaju prostor u Hrvatskoj za protuhrvatsko djelovanje. E to se dragi moji ne dopušta u niti jednoj zemlji. Normalnoj. Osudiš incident, policija u miru radi svoj posao i idemo dalje. Nema histerije. Nema prenapuhavanja. Nema širenja mržnje ili olajavanja države. Ali Hrvatska ima petu kolonu koja rovari iznutra.

VL
Avatar Syssko
Syssko
12:48 24.08.2019.

Domoljublje prozvali fašizam,tako brane njihov komunizam,prokleta demagogija! Nazovi novinar Duhaček odvratne bljuvotine ANTIHRVATSKE na Indexu piše-POGLEDAJTE i nikom ništa,niti novinarsko društvo,niti HHO,ni Plenković ni Kolinda da slova zucnu o odvratnočama sprdanja države i himne! HDZ-SDSS koalicija+uskoro SDP u velikoj koalicijii i imamo MALU JUGU u vlastitoj državi a branitelji šute od kad su ispod šatora nakon 555 dana otišli!

VL
BK
Branimir Krešimir
12:52 24.08.2019.

Plenković je kriv,što jednako ne osuđuje i one Srbe koji pjevaju četničke pjesme i napadaju Hrvate.Dok svi Srbi u Hrvatskoj ne prihvate državu u kojoj žive, ne će biti mira i toga moramo svi biti svjesni.

VL
IK
ikbmibm
15:08 24.08.2019.

Pravoslavna politička crkva je glavni uzrok širenja mrznje i agresije na Hrvatsku,BIH, i Kosovo.

VL
DU
Deleted user
12:32 24.08.2019.

Reci s kim si da ti rećem tko si. stara narodna poslovica.

VL
JK
ja-kan
13:26 24.08.2019.

Sve ovo je veđ viđeno u razdoblju 1988.-1991. godine. Velikosrpski "mitinzi istine" na koje idu i vođe Srba iz Hrvatske, šutnja hrvatske vlasti, i medijsko prenaglašavanje ponašanja hrvatskih huligana.

VL
DU
Deleted user
12:39 24.08.2019.

Pa dosta više o tome, kada bude problema s Romima onda ništa, ali ne daj Bože sa srbima. Jesu oni opet prvi u nizu?

VL
BA
Bakurl
13:04 24.08.2019.

Ima tu još zanimljivih transformacija. Npr. kako je vlasnik kafića od "pijanog Hrvata" koji se zabija u srpsku policiju postao "ugroženi Srbin u Hrvatskoj"?

VL
NI
NikoCro
12:41 24.08.2019.

Pupovac veli ide u Brisel, neka povede sve srbe i neka tamo ostanu, na koncu jos se niti ne zna tko su napadaci, al naravno napada se Hevate, ne bi me cudilo da su Srbi ovo sami inscenirali, sto im ne bi bilo prvi put

VL
Avatar Sokol
Sokol
12:49 24.08.2019.

samo nas istina zanima jer ona ce nas osloboditi

VL
LI
Lisnjak
12:56 24.08.2019.

zna li tko kakovu su izjavu dali napadaci?...ne mozes komentirat bez potpunih informacija.

VL
Avatar Neobavezno
Neobavezno
15:23 24.08.2019.

Neopravdavam ove idiote sto su ih napali ali imam pitanje dali bi u srbiji gledali dinamo organizirano u kaficu................ja krecem prvo od toga..........

VL
MR
MrGrickle
13:31 24.08.2019.

Bio si i ti HDZ-ov zastupnik u koaliciji s Pupovcem pa nisi ni riječ rekao za govornicom.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.