Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA FACEBOOKU
Povratak na članak

Škoro se pohvalio pojačanjem: U stranku dolazi 'kvizaš' Robert Pauletić

Poznat je i kao najmlađi pobjednik nekada popularne Kviskoteke. Godinama je bio zaboravljen i bavio se uglavnom reportažama.

Komentari 14

BO
boris
12:48 23.05.2020.

samo naprijed

VL
PE
perolero23
12:50 23.05.2020.

Bravo

VL
DU
Deleted user
13:19 23.05.2020.

Ništa, nula bodova. Još jedna obmana. Kad sam vidio da renta parking pred bolnicom i zarađuje na bolesti i jadu malih ljudi zgadilo mi se. A, žena mu koja je uzela novce od države da plati radnike je kap koja je prelila čašu. Ajde da nemaju, ali "kupaju se u milijunima", ne kuna, eurića... Do tog trena sam čak i razmišljao o njemu kao opciji. Nakon toga ni u ludilu. "Šarena laža", rekli bi "komšije".

VL
Avatar drug Joža
drug Joža
13:24 23.05.2020.

Škoro moraš pridobiti i Lidiju Bačić, pa svaki puta kad se budeš slikao sa njom bar ćemo vidjeti golu istinu.

VL
Avatar crikva
crikva
13:02 23.05.2020.

A obicno clanstvo ne zele primiti. Ispunis pristupnicu i nitko ti ne odgovori. Bravo,samo tako.

VL
DU
Deleted user
14:26 23.05.2020.

škoro pazite na peru vojina kovačevića kozarska dubica đapićeva pravaša,on je u suverenistima,oprez,nedajte mu blizu..

VL
SA
sani1
14:58 23.05.2020.

E, ovaj je pravi. Cinkaroš.

VL
ZO
zovar1
14:16 23.05.2020.

njega treba držati za kviska

VL
Avatar Janus
Janus
13:52 23.05.2020.

Škoro? Da vidimo... Prije rata završio višu građevinsku; rat je proveo 8000 km iza neprijateljskih linija... u Pittsburghu, kažu uglavnom u nekom srpskom klubu. Tamo je cvilio da mu ne diraju ravnicu jer da on će se vratiti. I stvarno,, taj cvilež nisu četnici mogli podnijeti, a na prijetnju da će se Škoro vratiti, četnici se razbježaše. I Škoro se vratio. Upisao se u HDZ i... krenulo čovjeka. Najprije direktor diskografske kuće Orfej, iz koje odlazi, navodno uz veliku otpremninu, završio poljski diplomatski kurs i imenovan konzulom (jbt!) u Mađarskoj. Postao i saborski zastupnik gdje nije prozborio niti jednu jedinu riječ. Naravno jer ... "nije imao primjedbi", živimo u idealnom društvu, je l'? Tada već ima udjele u raznim tvrtkama koje uspješno posluju ... s državom, normalno. Doktorirao disertacijom koja razmatra raspodjelu prihoda ZAMP-a, a zapamćen je i po prijedlogu da se dužnici Zampa prodaju agencijama za naplatu dugova. Njegov altruizam i briga za narod, a posebno za najugroženije, dolazi do izražaja i u najnovije vrijeme kada parking pored bolnice naplaćuje samo 15 kn na sat. Ukratko, idealan hrvatski političar, nešto sposobniji (i pohlepniji) od prosjeka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.