Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA FACEBOOKU

Škoro se pohvalio pojačanjem: U stranku dolazi 'kvizaš' Robert Pauletić

Škoro se pohvalio pojačanjem: U stranku dolazi 'kvizaš' Robert Pauletić
Foto: Screenshot
23.05.2020.
u 12:33

Poznat je i kao najmlađi pobjednik nekada popularne Kviskoteke. Godinama je bio zaboravljen i bavio se uglavnom reportažama.

Stranka Domovinski pokret Miroslava Škore na Facebooku se pohvalila novim pojačanjem. Naime, riječ je o Robertu Pauletiću, splitskom kvizašu i putopiscu koji je već nekoliko mjeseci član Domovinskog pokreta, a za ove izbore bit će jedan od važnih aduta za X. izbornu jedinicu.

- Osim što je već 25 godina uspješan privatni poduzetnik, Pauletić je prije nekoliko godina bio zamjenik ministra turizma, tako da već ima iskustva u politici. Jako nam je drago što je uz nas, jer to je čovjek koji najčešće pobjeđuje čega god se prihvati, spoj znanja, poštenja i hrabrosti kakav Domovinskom pokretu i Hrvatskoj treba, navode. 

I Pauletić se pohvalio da se pridružuje Domovinskom pokretu.

Robert Pauletić je početkom 2016. godine imenovan zamjenikom ministra turizma, a razriješen je u studenom te godine, navodi Index

Poznat je i kao najmlađi pobjednik nekada popularne Kviskoteke. Godinama je bio zaboravljen i bavio se uglavnom reportažama. Objavio je i četiri knjige. 

Pauletić je poznat po svojim prijašnjim ispadima. Godine 2008. pisao je kako mu smetaju srpski turisti na Jadranu.

"Šta je tila ova od tebe?'. 'Da pomerim kola', odgovorija san kratko. 'Ajde ne zajebaji! Šta je, Srpkinja?'. 'Slušaj, Švabica očito nije'. 'Ne virujen ti, lažeš. Ajmo vidit registraciju!' Našli smo na parkingu ne jedan nego tri BG auta. Dva beemvejca i jedan audi. Parkirali su se utisno, zbilja bi trebalo da se pomer... jebate, šta je meni?" pisao je Pauletić.

Pauletić se 2013. uključio u političke vode. Tako je 2013. godine rekao da se više ne smatra Splićaninom, zbog izbora Ive Baldasara za gradonačelnika Splita, za kojeg kaže da je cijelo vrijeme rata bio u Italiji pa ne može vjerovati da su Splićani glasali za njega.

Pauletić je podijelio i svoje oduševljenje pobjedom Kolinde Grabar-Kitarović na predsjedničkim izborima prije pet godina pa je tako na Facebooku napisao poduži status.

- Siguran san da bi rezultat bija puno bolji za HDZ, da ta stranka ne nosi teško 'sanaderovsko' lupeško breme iz prošlosti, pa je masu Hrvata samo zbog tih trauma glasovalo za Josipovića", napisao je Pauletić dodajući na kraju: "Ako novi HDZ bude vlada na taj način, komunisti se više nikad neće vratit na vlast, napisao je tada. 

Komentara 14

BO
boris
12:48 23.05.2020.

samo naprijed

PE
perolero23
12:50 23.05.2020.

Bravo

Avatar drug Joža
drug Joža
13:24 23.05.2020.

Škoro moraš pridobiti i Lidiju Bačić, pa svaki puta kad se budeš slikao sa njom bar ćemo vidjeti golu istinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije