Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREPIRKA NA FACEBOOKU

Bačić odgovorio Škori nakon lapsusa: On očekuje natječaj za predstavnika stanara

PIXSELL
14.04.2021.
u 22:27

Nakon što je Branko Bačić dva puta zamijenio HDZ-ovog Filipovića za Tomaševića, Miroslav Škoro odmah se oglasio na Facebooku. Bačiću nije trebalo dugo da mu odgovori

Predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić gostujući na N1 televiziji dva puta je zamijenio HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika Davora Filipovića s Tomislavom Tomaševićem.

To je odmah na Facebooku komentirao čelnik Domovinskog pokreta i kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Miroslav Škoro.

- U jednom od rijetkih napada iskrenosti, predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić je izrekao koga u stvari podržava i obožava. Ovaj istup je pravo objašnjenje stremljenja stranke bez ideologije u zajedničkoj velikoj ljubavi i koaliciji! Očekujem nove ankete gdje će Tomašević/Filipović i dalje rasti u duhu buduće velike koalicije - napisao je Škoro.

ŠTO NA UMU TO NA DRUMU! U jednom od rijetkih napada iskrenosti, predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić je...

Objavljuje Miroslav ŠkoroSrijeda, 14. travnja 2021.

 

Nije trebalo dugo da mu Bačić odgovori:

- Škoro očekuje natječaj za predstavnika stanara! Koliko god sam, u svom današnjem nastupu na N1, bio entuzijastičan prema Davoru Filipoviću, budućem zagrebačkom gradonačelniku, dogodio mi se lapsus linguae. I to dva puta! Uf! Mislio sam da lapsus linguae može biti i simpatična pogreška. Dok me danas na svom fb-u nije razuvjerio Miroslav Škoro. Vječiti gubitnik. Od izgubljenih izbora za osječkog gradonačelnika, preko predsjednika države, predsjednika Vlade, a uskoro i izgubljenih izbora za zagrebačkog gradonačelnika! Bojim se da Miroslavu Škori ponestaje ideja za kandidaturu. Al, nikad se ne zna: možda se uskoro u njegovoj zgradi otvori natječaj za predstavnika stanara! - napisao je Bačić.

Škoro očekuje natječaj za predstavnika stanara! Koliko god sam, u svom današnjem nastupu na N1, bio entuzijastičan...

Objavljuje Branko BačićSrijeda, 14. travnja 2021.
Ključne riječi

Komentara 7

Avatar šepavi_bravar
šepavi_bravar
22:57 14.04.2021.

torbar bačić komunjara

DU
Deleted user
22:59 14.04.2021.

Kaže Sanaderov nosač torbi. Jadnije ne može.

Avatar abcl23
abcl23
23:17 14.04.2021.

Planirao sam glasati za 'možemo', ali sad kad vidim da dogovaraju koaliciju sa kradezeom, NEMA ŠANSE!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije