Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 205
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanje

Škole Kezele i Žiger nose EAQUALS-ov certifikat izvrsnosti

skole
Privatna arhiva
16.11.2011.
u 11:34

– U našem su klubu samo 102 škole iz cijelog svijeta, što govori da nije lako postati članom – rekao je razvojni direktor EAQUALS-a Ed Wyllie

Vrlo je važno i za svaku pohvalu što su čak dvije jezične škole iz Varaždina, od ukupno 102 u svijetu, punopravne članice našeg udruženja i na to možete biti ponosni. Izniman je to uspjeh za tako mali grad jer su naši kriteriji jako visoki i strogi. Jučer sam obišao obje škole i jako sam zadovoljan viđenom visokom kvalitetom pružanja usluga – rekao je razvojni direktor Europske strukovne udruge za promicanje kvalitete u nastavi stranih jezika (EAQUALS) Ed Wyllie koji boravi u posjetu Varaždinu kako bi se bolje upoznao s radom dviju varaždinskih škola stranih jezika, Kezele i Žiger, koje su obje nosioci EAQUALS-ova certifikata izvrsnosti. Tom ga je prilikom u županijskoj palači Varaždinske županije primio župan Predrag Štromar.

– U našem su klubu samo 102 škole iz cijelog svijeta, što govori da nije lako postati članom. Primjerice, u Velikoj Britaniji postoje ukupno 502 jezične škole, od čega je samo 16 naših članova – rekao je razvojni direktor EAQUALS-a Wyllie te objasnio da su njihove inspekcije vrlo detaljne i rigorozne te kako prije primanja u članstvo ocjenjuju brojne kriterije između kojih su i organiziranost škole, programi, način rada, stručnost nastavnog kadra te legalnost i istinitost poslovanja. Izrazio je i nadu da će u budućnosti što tješnje surađivati s ministarstvima i vladama.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije