Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostao bez auta

Sjedio u kafiću i gledao kako mu kradu skupocjeni Porsche

'porsche91101_nnn_aut_200911'
'Stefan Warter'
05.10.2011.
u 15:04

Kad ga je prijatelj u jednom trenutku pitao: “Tko ti to sjeda u auto?”, već je bilo prekasno. Lopov je sjeo na gas i nestao.

I. R. (30) ukrali su Porsche Carreru GT coupe u utorak oko 15 sati ispred nosa! S majčinim automobilom svratio je do kafića Leggero na Ravnicama.

Nije se opterećivao isključivanjem motora i zaključavanjem automobila nego ga je uključena i sa spuštenim prozorskim staklima ostavio nasuprot kafiću gdje je bio s djevojkom i prijateljem.

Kad ga je prijatelj u jednom trenutku pitao: “Tko ti to sjeda u auto?”, već je bilo prekasno. Lopov je sjeo na gas i nestao. Za njim se i dalje traga.

Inače, automobil glasi na leasing kuću Uni Credit Leasing, no korisnica je 30-godišnjakova majka.

Ključne riječi

Komentara 10

VE
velikazmija
10:15 12.01.2012.

a da nisu to njegovi --majkin auto pa što kupit će drugi --ludo al zašto ne -- majku danas dica natjeraju na mnogo čega ili ostane i bez svega --

PR
propalica
15:34 05.10.2011.

na njegovu žalost, nema dogovora, jer mu osiguranje neće pokriti krađu..naime debil je ostavio ključeve u autu:)

Avatar Grunf
Grunf
15:40 05.10.2011.

a šta budala zna što je 100 000 eura

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije