Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA PUCNJAVA

Sj. Koreja održala vježbe kod granice, Jug: Naša vojska je spremna

Kim Jong-un
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
29.04.2014.
u 08:54

Južnokorejski vojni dužnosnik rekao je da hici ovaj put nisu završili na njihovom teritoriju

Sjeverna Koreja u utorak je održala vojne vježbe na dva područja blizu osporavane morske granice s Južnom Korejom, javlja Reuters. Sjeverna Koreja slične je vježbe održala krajem ožujka, a vojska je tada ispalila više od 500 hitaca, od čega je 100 završilo južno od granice, na što je Južna Koreja reagirala ispaljivanjem nekoliko stotina hitaca u sjevernokorejske vode.

Nova pucnjava počela je danas oko 14 sati po lokalnom vremenu, nekoliko sati nakon što je Sjever obavijestio Jug da će održavati vježbu. Vježbe su se održale blizu dva otoka zapadno od Korejskog poluotoka.

Južnokorejski vojni dužnosnik rekao je da hici ovaj put nisu završili na njihovom teritoriju. Glasnogovornik Južne Koreje rekao je da je njihova vojska "potpuno spremna".

>> Sjeverna Koreja prijeti novim nuklearnim testovima

Komentara 8

AA
aabbcc
13:13 30.04.2014.

superhik74____Tako nekako bi to bilo ako bi ameri stigli pobjeci iz J. Koreje pa izvesti nekako taj protu-udar.

IV
Ivan50
17:05 30.04.2014.

buco -veliki strateg

DU
Deleted user
09:11 29.04.2014.

Bucko je malo jca marka,svi kruze oko njega,ali nitko ni pisnuti ne smije,puaca i testira sta i kad pozeli,bravo mali samo deri………..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije