Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mole građane za pomoć

Sisačka policija traga za maloljetnicom, nestala je sredinom kolovoza

Foto: nestali.hr/PIXSELL
1/3
07.10.2020.
u 11:48

Tajana je srednje tjelesne građe, visoka oko 165 cm, duge ravne kestenjaste kose, smeđih očiju, bez vidljivih osobnih znakova

Sisačka policija objavila je kako se traga za maloljetnom Tajanom Džanijom, rođenom 6. veljače 2004. godine, s prijavljenim prebivalištem u Sisku, Capraške Poljane i boravištem u Sisku, Ulica Otokara Keršovanija.

Ona se 20. kolovoza 2020. godine udaljila s adrese boravišta, te joj se do sada gubi svaki trag.

Tajana je srednje tjelesne građe, visoka oko 165 cm, duge ravne kestenjaste kose, smeđih očiju, bez vidljivih osobnih znakova.

Kako dosadašnje intenzivne mjere traganja nisu rezultirale pronalaskom Tajane Džanije, pozivaju građane ukoliko imaju saznanja gdje se nalazi ili su je vidjeli, da to dojave putem elektroničke pošte na nestali@nestali.hr, obavijeste najbližu policijsku postaju ili putem telefona na 192.

Ključne riječi

Komentara 3

AV
Avimm
16:17 07.10.2020.

Ro.i su je prodali pa sada kao ,,traze,,doci ce ona kad ozebe i protjera vraga i hormone.Poljane netreba vise nista reci

Avatar Čaruga
Čaruga
12:02 07.10.2020.

Treba prvo namlatiti one koji su se brinuli za maloljetnicu kako bi se utvrdio pravi razlog nestanka. Da joj je bilo super kod kuće nebi nestala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije