Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prosvjed radnika

Sindikat CZL-a zbog tvorničkog kruga prijavio Čazmatrans

čazmatrans
Željko Mršić/PIXSELL
03.03.2011.
u 13:46

Sindikalist SSSH Vedran Uranija rekao je kako imaju dokaze o nezakonitoj dokapitalizaciji CZL-a

ZADAR - Čazmatrans se nije imao pravo uknjižiti na tvornički krug Croatia Zadar linea temeljem dokapitalizacije tvrtke s najmom četiri autobusa, a za što traže pet milijuna kuna. No, sve i da se to i prizna, vrijednost je tvorničkog kruga 50 milijuna kuna i stoga, želeći zaštiti svoja radna mjesta, ali i potraživanja države, mi smo podnijeli kaznenu prijavu  protiv Čazmatransa zbog nezakonite uknjižbe na naš tvornički krug. To je bila najobičnija otimačina – rekao je sindikalni povjerenik tvrtke Croatia Zadar Line  Ive Števanja na jučerašnjem prosvjednom skupu na kojem se okupilo četrdesetak bivših radnika CZL-a, a danas zaposlenika Laurusa.

Sindikalist SSSH Vedran Uranija je rekao kako imaju dokaze o nezakonitoj dokapitalizaciji CZL-a. Kazao je da je sve prijavljeno i DORH-u i USKOK-u.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije