Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kontranapad
Povratak na članak

Sindikalni čelnici: Radimir Čačić obmanuo je javnost!

Prava je istina da je on jedno prezentirao socijalnim partnerima na sjednici Gospodarsko-socijalnoga vijeća, a drugo napisao u tekstu prijedloga zakona.

Komentari 27

TE
tester
13:00 29.03.2012.

\"gospodo\" sindikalci, VI ste ti koji obmanjujete javnost. Kolike su vam plaće? Zašto tajite broj članova? Znamo dobro zašto su sredinom 20-og stoljeća sindikati u SAD-u bili pod okriljem mafije - mafija zna gdje se krije novac.

VL
OB
-obrisani-
13:01 29.03.2012.

Ma niti vi niste bolji od Čačića, sve same lopine!

VL
Avatar Becarina
Becarina
13:06 29.03.2012.

Kad ce objaviti nesto sto ne znamo?

VL
ST
stefj
13:11 29.03.2012.

He, he, evo ih Ribić i Sever, uz politiku glavni generatori novih poreza i krize u Hrvata...

VL
OG
Oger
13:17 29.03.2012.

Nikada na europskim televizijama ili po novinama ne vidim toliki broj sindikalaca po duznosti! Odakle se svi ti ljudi placaju?

VL
LI
liburnik
13:22 29.03.2012.

Ovo pjevačko društvo što prije raspustiti i zamjeniti neprofesionalnim sindikalnim aktivistima iz proizvodnje......... Oni uglavnom zastupaju interese državnih zaposlenika - a tko zastupa interese radnika u realnom (mahom privatnom) sektoru?

VL
OB
-obrisani-
13:51 29.03.2012.

ti sindikalisti.su žive...krvopije... . oni bi za svoj položaj...uništili.....poduzeća...firme..proizvodnju.....sve čega se uhvate

VL
MA
medjimurac.at
14:06 29.03.2012.

A gospodo sindikalisti pa zalagali ste se da ovi dodju navlast ili? Za Cacica svi znamo sta je- arogantni lazov i lopovcina , jedini koji mu je blizu po kvaliteti je Linic to je nevjerojatan dvojac!

VL
IS
Istriano
14:34 29.03.2012.

Ne mislim da je Čačić ili neki drugi političar svetac, ali kada vidim i čujem prenemaganje ovog društva, čak mi i ti, inače antipatični političari, postaju znatno simpatičniji. Ova ekipa nema ničiji mandat i ne zastupaju nikoga osim sami sebe i za to su itekako bogato nagrađeni. Kada ih vidim na tv-u, ja prebacujem na neki drugi program jer mi se od njihova palamuđenja jednostavno- bljuje. Onaj Sever kao da je zaposlenik hrvatskih tv-kuća, pa nema informativne ili bilo kakve druge emisije gdje ne vidimo njegov mio lik, taj uvijek i o svemu ima nešto za reći, a nije sposoban nekoliko rečenica povezati i neki smisleni niz. Odvratno.

VL
OB
-obrisani-
14:39 29.03.2012.

sindikatima je osnovno nečelo...zalagati se za nerad.,,,,kaos....nered . i uništenje.svega pozitivniog u ovoj pokradenoj Državi..... . samo da bi ležali...i živjeli na Državnoj sisi.....e pa nema više Državne Sise...ostala vam je samo materina...pa nju sisajte......paraziti glupi...

VL
ST
stric8
14:40 29.03.2012.

. ...gospodo iz sindikata ...u zadnje dvije godine mandata prošle vlade ...i u predizbornoj kampanji ...vi ste BILI u KOALICIJI sa današnjom vladom ...vi ste pljeskali na svaku izjavu kradimira i ekipe ...zato i sada ...sindikalci ...može jedan glasan aplauz aplauz drugu PRVOM podpredsjedniku

VL
TA
Takaros
14:58 29.03.2012.

s jednim se slažem, Radimir Čačić obmanuo je javnost. koalicija je dobila izbore, ali da je kampanju vodio Čačić sigurno ne bi dobili izbore. nakon izbora, na prvo mjesto izbio je Čačić koji sada suludo i arogantno vodi ovu zemlju i ponaša se kao da je Hrvatska njegova prćija koju je naslijedio od svog djede.

VL
IS
Istriano
15:27 29.03.2012.

29.03.2012. u 14:40h stric8 je napisao/la: . ...gospodo iz sindikata ...u zadnje dvije godine mandata prošle vlade ...i u predizbornoj kampanji ...vi ste BILI u KOALICIJI sa današnjom vladom --------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nedostaje ti što je bilo prije i što će, po, po svemu sudeći, biti kasnije. Dakle, prije Jadranke Kosor bili su u koaliciji sa Sanaderom, a sada rade na koaliciji sa Lesarom. Uglavnom, oni koaliraju sa svima dok se ne pojavi netko drugi koji će im obećati nešto bolje, a kada se to ne ispuni, oni traže nekog koji im je to spreman obećati. Ko im vjeruje neka im i dalje uredno plaća članarinu, a nas koji to ne želimo neka prestanu malteretirati i glumatati Samaritance.

VL
OB
-obrisani-
15:29 29.03.2012.

Domagoj Milošević:Osim povećanja PDV-a na 25 posto, kritizirao je i viši porez na dobit, ali i prijetnje novim zakonima za koje je ustvrdio da će ‘zabraniti zasad djeci, a uskoro i unucima poduzetnika koji propadnu da se bave poduzetništvom’ Analognoo tomu, djeci i unucima ko munjara bi trebalo zabraniti da se bave politikom. Ideja uopće nije loša.

VL
AL
alapača
16:29 29.03.2012.

o čemu ovi svi pričaju?! radnik živi od plaće do plaće. ako ta plaća kasni, odmah treba reagirati. odmah! ja ne znam kako svi ti ministri i sindikalci zamišljaju život bez plaće i jedan jedini dan, a gdje li cijelulu vječnost čekanja na stečaj i završetak stečajnog postupka.

VL
BS
bstrabi2
17:42 29.03.2012.

Sindikalci?Pa zar tek sada vidite.Da je Čačić obmanuo javnos.Pa to je i prije kad je bio na prijašnjoj vlast.Ja tom Čačiću nikad nisam vjerovao....

VL
TO
tom
18:36 29.03.2012.

ništa novo niti neočekivano kad je čačić u pitanju. krađa tuđih ideja i projekata mu je specijalnost. čačić nikada u životu nije imao ni jednu jedinu svoju vlastitu ideju. on to ne nije u stanju, stoga čudi naivnost i priglupost svih onih koji mu vjeruju ili još gore, misle da čačić nešto zna. ne zna taj ništa. no spretan je u parazitiranju na tuđoj pameti. sindikalci sindikalci moji, kako ste usosili i sebe i sve nas pustivši nam za vrat ovu odvratnu uš! sad kusajte što ste sami zakuhali! a ti stric8 daj vodi čačića svojoj kući, metni ga u spavaću sobu i tamo mu se neometan od svih nas divi i uvlači mu se koliko te volja! poštedi nas svojih izljeva ljubavi prema svom voljenom vođi, majke ti!!!

VL
M3
Miške 3
07:20 30.03.2012.

Čačić obmanuo javnost ? Pa, kakova je to vijest.

VL
DU
Deleted user
08:23 30.03.2012.

Vi ste bili za kukurikavce. Birali ste, eto vam ga........

VL
Avatar pf
pf
08:33 30.03.2012.

Sindikalci se peru od odgovornosti, a godinama su mafijašima bili dimna zavjesa. Glumatali su zaštitu radnika, a zatvarali oči pred kriminalcima u javnoj nabavi. To se ne radi besplatno. Znaju oni da je love nestalo i da slijedi politika čistih računa. Održavaju se na funkciji tražeći nemoguče. Gospodo sindikalci trebali ste na vrijeme zaustaviti HaDeZebolahove kleptomane.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.