Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
30.12.2014. u 14:00

Sudeći po pobjedničkim glasovima iz Imotskog, Runovića, Podbablja i Prološca, "gubitniku" Kujundžiću već se smiješi saborska plaća

Da su sinoć Nataša Božić ili Mislav Bago uspjeli "uhvatiti" pokojeg Sinčićeva birača pa ih preispitati za koga će glasovati u drugom krugu predsjedničkih izbora, bilo bi to atraktivnije od intervjua s Josipovićem i Grabar Kitarović zajedno. Srećom, to se ne radi.

Birači još uvijek imaju pravo šutjeti o tome za koga su glasali, a novinari su još uvijek toliko pristojni da takvo što ne pitaju. Bez tih famoznih Sinčićevih birača, RTL i Nova TV ponudile su, u skladu s gledanošću dnevnika, intervjue s Josipovićem i Kolindom, a HTV samo njihove šture izjave.

Državnoj televiziji obraz je spasio Branko Nađvinski razgovorom sa zvijezdom dana, Ivanom Sinčićem. Mladi je političar dočekao svoj dan, od Hrvatske uživo do Otvorenog imao je priliku nebrojeno puta ponoviti da u drugom krugu neće glasati ni za koga od te lažljive i kradljive političke oligarhije. Šteta je ipak što Nađvinski u razgovoru sa Sinčićem, baš kao i drugi novinari do sada, nije provjerio imaju li njegove velike misli konkretan sadržaj. Na jednako velika, preopćenita pitanja neiskusni političar odgovara još većim izjavama, a da bi se probio taj njegov "živi zid" nedostajala su potpitanja i informacije iz njegove stranke.

Kako bi to proveo monetarnu reformu? Novinar ne smije odustati od pitanja zato što smatra da je neka ideja neprovediva, nego bez predrasuda ispitati sugovornika o njoj. Ili, je li istina da se Živi zid udružuje s ljevičarskim strankama Španjolske i Italije? A što se tiče "gubitnika Kujundžića", pobjede u Imotskom, Runovićima, Prološcu i rodnom Podbablju već mu jamče saborsku fotelju.

PLUS

Razgovor Maje Sever s redateljem Ivicom Buljanom i glumcem Silvijem Vovkom, uoči premijere Vučjaka u HNK-u, pokazao je da je Krleža, opet, aktualniji nego ikad.

MINUS

Zašto je u Otvoreno uopće pušteno pitanje gledatelja Sinčiću bi li išao Kujundžiću na operacijski stol, da bi ga Mislav Togonal proglasio nepristojnim.

>>Koliko je glasova Ivan Sinčić uzeo Ivi Josipoviću?

>>Sinčić: Novcem od izbora istjerat ćemo oligarhiju iz parlamenta

>>Josipović: Sinčić i ja zajedno igramo na istom terenu

Komentara 24

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
14:40 30.12.2014.

Čudi me da nisu glasovali za novu pravednost SDP-a i Oraha... Pametna deca.

DU
Deleted user
14:19 30.12.2014.

Slušajući Sinčećeve ideje, od kojih sam najviše zapamtila da se ljudima ne smiju raditi ovrhe, čudi me podrška skoro 300.000 ljudi. Ne postoji zemlja na svijetu možeš trošiti koliko hoćeš i dizati kredita koliko ti daju, a da ih ne moraš vratiti. Pa nitko nije ljude remenom tjerao da npr. imaju velike račune za telefoniju. I sad ih 300.000, što je više od broja ljudi pod ovrhom, smatra da dugove treba oprostiti. Halo, pa nismo u Jugoslaviji. Tamo si mogao dići kredit i za 10 godina, zbog inflacije, rate kredita su bile zanemarive. Jel to 300.000 želja za takvom državom?

PR
pravakuna
17:31 30.12.2014.

Prije nego počme sve rušiti preporučio bih mlađahnome g. Sinčiću da pročita jednu knjigu od P. Coelha poznatog brazilskoga pisca. On je rekao na kraju knjige otprilike ovako:"Ne možeš početi rušiti kuću ako nisi prije toga naučio kako ćeš sagraditi novu. I ja znam da su banke lupeške i ne volim bankaroide kao što ih zove naš fizičar Pauna (bez sumnje nadprosječno inteligentan znastvenik) ali to mi ne daje za pravo da odem u koju od banaka s toljagom i počnem mlatiti sve za šalterom. Ne može se tako dok se nema drugi plan i strategiju, a meni se čini da g. Sinčić nije iznio nikakav plan niti strategiju ali bez toljaga. zato ga uz najbolju volju ne mogu podržati što ne znači da nije otvorio neke teme o kojima bi trebalo diskutirati, dapače.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije