Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sinčić O sučeljavanju
Povratak na članak

'Pogledate neki dobar film, a na laži koje vam serviraju ono dvoje kandidata samo se nasmijte'

Ivan Vilibor Sinčić, koji je u prvom krugu predsjedničkih izbora bio na trećem mjestu sa 16 posto glasova, na Facebooku je komentirao sučeljavanje Ive Josipovića i Kolinde Grabar Kitarović.

Komentari 142

Avatar viki_nuland
viki_nuland
23:38 04.01.2015.

Od samog zacetka Hrvatska je duopol HDZ-a i SDP-a, koji se samo izmjenjuju na vlasti a drzava polako ali sigurno nestaje i tone li tone.

VL
BA
baniček
23:26 04.01.2015.

Vilibore, ni ja ne podnosim ovo dvoje mafijaških predvodnika, ali ne mogu ni podržati tebe koji se zalažeš da se dugovi ne moraju vraćati....i ja bih digao kredit da ga ne moram vratit, ali netko umjesto mene onda mora.

VL
SW
swagolino
00:43 05.01.2015.

A šta ste očekivali da će podržati vašu dragu Kolindicu? Čovjek je i dobio relativno puno glasova baš zato što je pljuvao po tim licemjerima (Kolindi i Josipoviću), i sad bi on trebao govorit glasačima da glasaju za nju? Ne ide to tako

VL
Avatar dmitarX
dmitarX
09:31 05.01.2015.

Ovaj bi na kraju još bio najgori..

VL
Avatar plavusha_1984
plavusha_1984
09:00 05.01.2015.

Vilibore molim te daj mi 200.000 kn (može i više)... Piši pa briši kao što očekuješ da država, banke ili tko već briše dugove onima koji nisu znali upravljati s onim što imamo. Znam ja da mi svi želimo na more, na skijanje i gdje sve ne i debelo živimo izvan svojih mogućnosti, no to i jest najveći naš problem - svijest nacije. Iskreno mi je žao svakog čovjeka koji se nađe pred deložacijom i ne pomaže ni to to znam da si je u većini sam sebi kriv, ali ne očekujem da država ili bilo tko drugi to oprosti. Očekujem da država poboljšava gospodarsku situaciju pa da ima radnih mjesta. Svaki problem ima riješenje, ali to nije oprost duga. Naučite živjeti prema svojim mogućnostima, a ne se ponašati kao da su nam plaće u eurima. Nisam bešćutna, ali dragi Vilibore okani se politike dosta nam je onih koji pojma nemaju.

VL
AF
afer
07:40 05.01.2015.

Ja sam malo stariji pa se siječam naših diječijih igara, kad bi se netko od djece na nešto naljutio onda bi bilo: ''vrati moje bebe i krpice - ne ću se više igrati sa vama...'' Mali, zbogom!!

VL
LA
laptop
07:47 05.01.2015.

Da gospodin Sincic je dobio 16 posto glasova i sada ce gledati filmice dok hrvatska i dalje Töne. To je licemjerno on smatra da je samo on u pravu.

VL
Avatar marisst
marisst
10:03 05.01.2015.

Gadno se Ivan zagrija za Fotelju!!Nikada od Tebe pravednika!..Krajne neljudski!!

VL
Avatar TAJSAM
TAJSAM
11:58 05.01.2015.

Ti si mali anarhist pa začepi i idi pogledati ti film kad ti se već sviđa. Ova politika je za tebe kvantna fizika pa nemoj trovati narod svojim nebulozama. Pozdrav dobrim ljudima

VL
Avatar dmitarX
dmitarX
09:47 05.01.2015.

Izvire stanoviti, nezdravi egoizam. Nadam se da će 'njegovi' glasači u drugom krugu biti razumniji, jer sad nema mjesta egzotici.

VL
ZA
zagorec1
08:58 05.01.2015.

Najzalosnije od svega sto smo htjeli opomenut HDZ i SDP i glasali za kontra (nazalost i ja) i sad vidimo da smo glasali za veliko zlo tj tog sincica!!! Sad se vidi da je to obicno bahato dijete koje misliisli da se svijet vrti oko njega a najzalosnije je sto isto ko i josipovic pravi razliku medju hrvatima !!! Sincicu dokazi da si hrvat i da ti stalo do svih u hrvatskoj i glasaj za bolju hrvatsku na celu sa KOLINDOM!

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
08:31 05.01.2015.

Ovaj momak mi se na trenutak ucinio interesantnim a sad vidim da je narcisoidan.

VL
RT
Rollo.Tomasi
07:53 05.01.2015.

... kaže kandidat koji je ispalio najveću hrpetinu nerealnih gluposti u modernoj povijesti Hrvatske.

VL
PA
paprikaš
09:35 05.01.2015.

Malom su naglo porasla krila ....a mogla bi biti skresana prije nego poleti

VL
CR
crocro
08:15 05.01.2015.

Gospodin Sinčić misli da je politička scena Hollywood. Ako se voli fotografirati i igrati neku ulogu odabrao je krivu scenu. Osim toga da li mu rade mišići zaduženi za smijeh. Jer ako ne rade dobro ili prerijetko, onda nije niti za Hollywood.

VL
BH
bartol-hrvatska
10:37 05.01.2015.

Gospodine Sinčiću: Cijenim tvoje rodoljublje ali postavi stvari na svoje mjesto. I sam si kao kandidat rekao da šutnja ne vodi ničemu a tvoje izjave za neglasanje ustvari su glas za komuniste i Josipovića koji bi i meni i tebi umjesto šahovnice stavio petokraku na čelo.Osuđujem kao i ti lopova Sanadera i treba ga na strijeljanje zbog pokradenog ali ne osuđujem cijeli HDZ jer ni tvoji prsti gosp. Sinčiću nisu svi isti. Ako ti i tvoje pristaše ne budete glasali to je isto kao da ste i dali glas Josipoviću da dokrajči projekat koji je započeo a to je totalno uništenje Hrvatske. Onda i tebi i većini onih koji istinski vole Hrvatsku , sretno u tuđini. Ovo je dobronamjerno napisano i nije bajka nego žalosna stvarnost koja je pred nama 11. siječnja.

VL
CR
crocro
07:40 05.01.2015.

Ovaj mladić je kod mene ostavio solidan dojam u predizbornoj kampanji iako je razvidno da je nekompletna osoba kojoj je potrebno skupljati političko iskustvo. Međutim, ovaj mladi gospodin kod mene ostavlja sve lošiji dojam stalnim svojim negativnim istupima prema svim ostalim kandidatima, osim prema samom sebi. Valja misli da je on trebao postati Hrvatski spasitelj. Kada bi svojim istupima uvažavao svoje protukandidate, npr. Kolindu Grabar Kitarović i rekao da u odnosu na njega ima samo jedan mali plusić tj. makar i samo jednu dodirnu točkicu s njegovim programom, mogao bi misliti da će ići u dobrom smjeru preobrazbe. Ali ne, nitko nema ništa kao on, on je jedinstven s najboljim programom u Europi. Kako se može tako bahato ponašati i odbojno gledati na svoje protukandidate. Čak svi drugi kandidati se međusobno slažu da njihovi programi imaju dodirnih točaka u nekim elementima ali svatko misli da je njegov program bolji. Ali Sinčić ne priznaje niti jednom protukandidati da bi u svojem programu imao rješenja i za pitanja koja je on potaknuo svojim programom. Zato mu zamjeram ovakav nastup gdje sebe vidi kao "ideala" što ostali ne mogu dosegnuti. Ja ne osporavam neke elemente njegovog programa koji su dobri i koje bi prihvatio i pohvalio a što možda drugi na takav način ne obuhvaćaju, ali odbijati narod od gledanja sučeljavanja preostala dva kandidata upućujući ih da gledaju radije neke filmove je čista bahatost i za mene je izgubio svaki legitimitet u ovome trenutku. Samo njegova promjena i transformacija u cjelovitog političara koji uvažava svoje sugovornike, može zadobiti moju podršku. Ako neće postati predsjednik neka dadne nama biračima pravo da izaberemo svoju predsjednicu. Isto tako upućivati svoje birače da izađu na izbore, došišu njegove ime i zaokruže, samo kako bi poništili listić, sramotno je i bezobrazno i ponižavajuće za njegove glasače jer ih smatra idiotima. Znači on je nekoga uputio na glasačko mjesto udaljeno 2 kilometra, da šeta po snijegu i smrzava se i onda po njegovom nalogu poništi listić i vrati se doma. Zar on hoće robotizirati svoje birače, umjesto da ih prepusti samo i jedino svojoj savjesti. Osim toga neka kaže u koje doba dana se nasmije da zapišemo satnicu kako bi ga mogli vidjeti nasmješenog. Umjesto da je stekao iskustvo i da se preobrazuje u tolerantnu osobu koja uvažava mišljenja ljudi koji su mu sugovornici, on postaje sve više ciničan i sve više jalan na svoje protivnike a istodobno svoje birače želi distancirati od svojih protivnika. Zar bi trebali imati takvog predsjednika. Gospodine Sinčiću vi imate dio kvaliteta u svojoj osobnosti, ali morate raditi i dalje na svojoj profilaciji i komunikaciji kako unutarnjoj tako i vanjskoj. Građani podržavaju vašu hrabrost i odlučnost ali morate posložiti i ostale parametre da bi neupitno postali predsjednik Republike Hrvatske.

VL
VM
Višeslav Mat
08:53 05.01.2015.

Ponovo.Država u kojoj ovakav kandidat dobije 300.000 glasova se mora zapitati: pa kuda mi to idemo,vragu?Dokoni mladić slabog šireg obrazovanja,teškog izražavanja,neinformiranost...itd,itd. dobiva 300.000 glasova.Možda je odgovor u stati.podatku da je u Hrvatskoj 40% nepismenih mlađi od 18 g..Po EU kriterijima osnovno obrazovanje nije dovoljno za pismenost.E pa uzdravlje.

VL
MA
maderija
08:40 05.01.2015.

Poštovani g. Sinčić Za tebe sam glasao u prvom krugu :), nemoj se samo početi gađati i valjati u blatu, postaješ isti kao i oni.

VL
Avatar Honduras
Honduras
09:54 05.01.2015.

ovaj dječak očito previše gleda filmove - i to nekakve bajke - i iz njih crpi svoje infantilne ideje o poništavanju pretvorbe, smanjenju rata kredita za 90%, povratu opljačkanog novca iz stranih banaka...

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.