Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTAC ŽELI ODGOVORE
Povratak na članak

'Sin mi je umro nakon operacije krajnika, sad kažu da je srce?!'

Dao sam im rok od osam dana i želim odgovore na pitanja, a ako ih do tada ne dobijem, znam što mi je raditi, kazao je

Komentari 2

DU
Deleted user
12:17 20.11.2019.

Na žalost, ljudi ne shvaćaju da svaki uvod, boravak i izlazak iz anestezije predstavlja smrtnu opasnost, u određenom promilu slučajeva - neovisno o vrsti operativnog zahvata koji se izvodi. Počevši od operacija oka pa nadalje... I svakome se može zbiti da usne na op. stolu i nikad se više ne probudi. Otac bi prije medijskih napada i tužbe trebao se posavjetovati s nekim od uglednih anesteziologa i specijalista uho, grlo, nos jer takvi slućajevi nisu rijetkost ni drugdje u svijetu.

VL
VO
vorda400
12:44 20.11.2019.

Mislim da netko nije odradio dobro pripremu npr anesteziolog ali svaki takav zahvat pod anestezijom ima rizik da nešto ode po zlu ja sam operirao koljeno i operacija je prošla bez problema sve odrađeno vrhunski a par dana nakon nje doktorima je bilo bitnije stanje mojih žila zbog tromboze nego u kakvom je stanju koljeno

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.