Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIJAN I OPASAN

Sin dubrovačkog gradonačelnika pijan teško ozlijedio policajca

vlahušić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
08.05.2014.
u 15:35

Kada ga je policajac htio odvesti u drugu prostoriju, kako bi se Vlahušić otrijeznio, ovaj ga je gurnuo na staklena vrata koja su se raspuknula

Franjo Vlahušić (22), sin dubrovačkoga gradonačelnika Andre Vlahušića u četvrtak rano ujutro, pijan je sa 2,75 promila u policijskoj stanici, teško ozlijedio policajca. 

Incident se dogodio nakon što je Vlahušić priveden zajedno sa I.V. (23) jer je sudjelovao u remećenju javnog reda i mira pred zagrebačkim Team Clubom u Kačićevoj ulici u Zagrebu.

Policija je dojavu o incidentu dobila  oko  4.30, a kada su došli onamo, zatekli su mlađeg Vlahušića u poprilično alkoholiziranom stanju. Priveden je u  Prvu policijsku postaju, gdje je prekršajno prijavljen zbog drskog ponašanja i remećenja javnog reda i mira.

Kada ga je policajac htio odvesti u drugu prostoriju, kako  bi se Vlahušić otrijeznio, ovaj ga je gurnuo na staklena vrata koja su se raspuknula. Krhotine stakla teško su ozlijedile policajca, a Vlahušić  je  zadržan  do  otrežnjenja.  Nakon  toga  slijedi mu i kaznena prijava zbog napada na policajca.

>>Vlahušić lokalnim medijima daje 900.000 kuna

Komentara 47

ME
medjimurje
15:53 08.05.2014.

Zaboravili ste napisat iz koje stranke je nestasni mladic il njegov otac ? Pobogu da je slucajno neko iz njegove obitelji iz Hdz-a to bi svakako pisalo . Naslov bi mogo biti npr : Pijani sin Hdz-ovog gradonacelnika itd itditd , steta a kaj se moze a bas bi vam to sjelo jel?

Avatar una12
una12
15:47 08.05.2014.

Tatin sin.

DU
Deleted user
15:43 08.05.2014.

bundesligaši...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije