Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sin mohsena rezaija

Sin bivšeg iranskog kandidata za predsjednika pronađen mrtav

'dubai-generalturi.'
''
13.11.2011.
u 16:54

Ahmed Rezai pronađen je u Dubaiju, a policija tvrdi kako je riječ o samoubojstvu.

Ahmed Rezai, sin bivšeg iranskog predsjedničkog kandidata Mohsena Rezaija, pronađen je mrtav u Dubaiju, prenosi The National.

Tijelo 31-godišnjaka otkriveno je u subotu oko 20 sati u hotelu s četiri zvjezdice Gloria. Policija je obznanila kao je riječ o samoubojstvu, ali nije htjela otkriti identitet.

Identitet je pak otkrila stranica Tabnak, koja je bliska Mohsenu Rezaiju, a na istoj se stranici tvrdi kako su okolnosti smrti sumnjive.

Konzervativac Rezai natjecao se na predsjedničkim izborima 2009. godine, na kojima je pobijedio Mahmud Ahmadinedžad. Trenutno Rezai obnaša dužnost tajnika snažnog savjetodavnog tijela iranskog vrhovnog vođe Ajatolaha Ali Kameneija.

Ahmad Rezai, koji je prije povratka u Iran 2005. godine živio u SAD-u, često je kritizirao teheransku vlast, što je njegova oca stavljalo u neugodnu poziciju.

Komentara 24

OB
-obrisani-
19:44 13.11.2011.

@penicilin ja sam dosta zaposlen čovjek... nemam ja vremena čekati da izađe neki članak o iraku... OK?

UK
Ugo Kajvez
17:02 13.11.2011.

Znač počelo je, ...... sad da vidimo koji će zapadnjak biti nađen izvršivši samoubojstvo ....

OB
-obrisani-
18:16 13.11.2011.

Sto posto ga je ubio Mahmud Ahmadinedzad... jer je i on ZZZZZ, jel tako M@rsi?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije