Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lug

Nevjenčanu suprugu napao nožem i silovao

Silovanje
Foto: Shutterstock
09.11.2017.
u 14:27

Žrtva je ostavila napadača zbog prijetnji i uvreda u alkoholiziranom stanju

Protiv 51-godišnjeg muškarca iz Luga, Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku pokrenulo je istragu zbog pokušaja teškog ubojstva i silovanja nevjenčane supruge.

Nakon što je odvjetništvo prikupilo dokaze u vezi s ovim slučajem, 51-godišnjak je osumnjičen da je 25. listopada u Bilju s namjerom da ubije svoju 42-godišnju izvanbračnu partnericu, jer je prekinula njihovu izvanbračnu zajednicu zbog učestalih prijetnji i uvreda u alkoholiziranom stanju, nožem ju pokušao ubosti u trbuh, piše Glas Slavonije.

Nakon što je uhićen i ispitan u državnom odvjetništvu, 51-godišnjak je priveden sucu istrage Županijskog suda u Osijeku.

- Sudac istrage je u povodu prijedloga Županijskog državnog odvjetništva za određivanje istražnog zatvora protiv muške osobe s područja Luga, proveo usmeno nejavno ročište, te je nakon istoga prihvatio prijedlog da se zbog osnovane sumnje na kazneno djelo teškog ubojstva u pokušaju i teškog kaznenog djela protiv spolne slobode na štetu izvanbračne supruge, prema istome rješenjem odredi rješenjem istražni zatvor u trajanju od mjesec dana zbog bojazni od dovršenja i ponavljanja kaznenog djela, priopćili su sa Županijskog suda u Osijeku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije