Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE GA

Šetao psa, pa fizički nasrnuo na drugog psa te teško ozlijedio 33-godišnjakinju

Hitna pomoć
Foto: Borna Filić/PIXSELL
07.12.2019.
u 13:50

Prvo je fizički nasrnuo na njezinog psa, a zatim i na nju. Napadač je pobjegao, a 33-godišnjakinji su pomogli prolaznici

Žena (33) teško je ozlijeđena dok je šetala psa. Kako je priopćila zagrebačka policija, ona je 6. prosinca oko 10.30 u Ulici Jordanovac šetala psa.

U jednom trenutku prišao joj je nepoznati počinitelj koji je također šetao psa. Prvo je fizički nasrnuo na njezinog psa, a zatim i na nju. Napadač je pobjegao, a 33-godišnjakinji su pomogli prolaznici. Pomoć joj je pružena u  KBC Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena.Policija istražuje okolnosti i motive napada a za počiniteljem se traga.

Ključne riječi
psi

Komentara 4

DU
Deleted user
21:41 07.12.2019.

volim cucke... ali samo veće od pola metra... ostali su mali histeričari koji neprestano laju još pola sata, od straha... a njihove vlasnike najviše uvrijedim kad cucku kažem ŠIC !!.. btw... donedavno sam imao šarplaninca....

ZO
Zooltan
17:34 07.12.2019.

svi ljubitelji pasa su agresivni kad im netko samo krivo pogleda ljubimca a jadnici neznaju da su zapravo sluge svom psu i ispunjavaju sve pasje prohtjeve.

SO
Sotona
09:52 08.12.2019.

Prvo je fizički nasrnuo na njezinog psa, a zatim i na nju. Napadač je pobjegao; Kako vidimo interes da se toga tipa uhvati u opče ne postoji od strane policije i novinara . Jer svako normaln - malo normalan sa 0 bi to vjreovatno iskoristio vrlo lako več danas riješio .i iskristio ovu objuavu ... Samo da je objavljena slika njegovoga psa -pasmina i ljepo na karti gdje se dogodio obračun - napad... Predpostavka je da je velika vjerovatnost da je "napadać" iz obižnjega okruženja gdje se to i dogodilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije