Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobičan pronalazak
Povratak na članak

Šetala plažom pa na tlu ugledala poznato lice: Morala sam je zadržati

Debra Oliver (60) šetala se sa svojim suprugom, s kojim je slavila 42. godišnjicu braka, po plaži u selu Winchelsea kada je na tlu pronašla neobičnu školjku

Komentari 2

KO
Kora
22:27 13.10.2019.

Ma nije valjda! Nemoguće! To su je dali izrezbariti.

VL
RE
reborn
14:52 14.10.2019.

Šetala je plažom i našla školjku u kojoj je prepoznala neki lik, te ju je odlučila zadržati. Impresioniran sam intelektualnim dosegom ovog novinara, zaista je šteta što je toliko samozatajan te se suzdržao potpisati se ispod članka. Iako - budimo iskreni - da sam ja plaćen proizvoditi ovakve vijesti i mene bi bilo sram potpisati se ispod članka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.