Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobičan pronalazak

Šetala plažom pa na tlu ugledala poznato lice: Morala sam je zadržati

plaža
Foto: Getty Images
1/3
13.10.2019.
u 19:23

Debra Oliver (60) šetala se sa svojim suprugom, s kojim je slavila 42. godišnjicu braka, po plaži u selu Winchelsea kada je na tlu pronašla neobičnu školjku

Žena iz Engleske šokirala se kada je bolje pogledala školjku koju je pronašla na jednoj britanskoj plaži.

Debra Oliver (60) šetala se sa svojim suprugom, s kojim je slavila 42. godišnjicu braka, po plaži u selu Winchelsea kada je na tlu pronašla neobičnu školjku.

Uzela ju je u ruke i shvatila da ju neodoljivo podsjeća na nekoga, a kada je bolje pogledala, vidjela je lik Osame bin Ladena.

Debra se odmah počela smijati, a školjku je zadržala kao podsjetnik na taj dan.

– Nije da svaki dan pronalaziš školjke koje sliče na nekoga pa je pronalazak Osame bin Ladena bio nevjerojatan. Šetali smo se po plaži koja je prekrivena s milijun školjaka i kamenčića. Zapazila sam tu neobičnu školjku i odlučila je podići. Prvo me podsjetila na Isusa, no onda sam vidjela turban na vrhu – ispričala je Debra za Mirror.

Iako su se mnogi složili da školjka podsjeća na lik Osame bin Ladena, neke je podsjetila i na bivšeg iranskog vođu Ayatollaha Khomeinija.

 

Komentara 2

KO
Kora
22:27 13.10.2019.

Ma nije valjda! Nemoguće! To su je dali izrezbariti.

RE
reborn
14:52 14.10.2019.

Šetala je plažom i našla školjku u kojoj je prepoznala neki lik, te ju je odlučila zadržati. Impresioniran sam intelektualnim dosegom ovog novinara, zaista je šteta što je toliko samozatajan te se suzdržao potpisati se ispod članka. Iako - budimo iskreni - da sam ja plaćen proizvoditi ovakve vijesti i mene bi bilo sram potpisati se ispod članka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije