Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
borio se za život
Povratak na članak

Desetomjesečno dijete ustrijeljeno u glavu, operirali ga u Klaićevoj

Maše rukama i nogama, prati pogledom sve oko sebe... kaže liječnik koji je operirao dječaka iz Zadra

Komentari 3

JO
jozomali
21:32 02.01.2015.

čovjeku koji je pucao u malu bebu i oca tog djeteta odrezati dvije (2) doživotne s mogućnošću pomilovanja nakon odsluženja pola kazne!

VL
DU
Deleted user
21:52 02.01.2015.

Ustrijeljen čovjek je načisto mrtav, a nastrijeljen, prostrijeljen čovjek je ranjen i ima šanse da preživi kao što će, izgleda, srećom, i ovo dijete preživjeti, nadajmo se bez posljedica, a to ste tek u zadnjoj rečenici jasno i glasno napisali...

VL
I0
ivica_01
08:20 03.01.2015.

čovjeku koji je pucao odrezati ne dvije doživotne,neko dvije ruke,pa noge itd...samo polako i tupim nožem a maleni,neka te dragi Bog čuva,živio nam,drži se

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.