Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zločin u srbu

Pijana zatukla brata koji se vratio iz Srbije

policija
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
28.06.2015.
u 13:29

Mještani pričaju da su brat i sestra u posljednje vrijeme često konzumirali alkohol i nakon toga žestoko bi se svađali

Mrtvo tijelo Petra Atlije (62) pronašla je policija u kući u Zagrebačkoj ulici 44 u mjestu Donji Srb, a u policijsku postaju privedena je njegova starija sestra osumnjičena da mu je nanijela smrtonosne ozljede.

Policija je u obiteljsku kuću u Zagrebačkoj ulici došla na poziv susjeda koji su vjerojatno čuli svađu između brata i sestre. U kući su zatekli mrtvog 62-godišnjaka, a na tijelu su bile vidljive ozljede koje upućuju na nasilnu smrt. Ubijeni Atlija u Donji Srb vratio se iz Srbije prije nekoliko mjeseci da bi sredio mirovinu. Kako doznajemo od susjeda, ubojstvu je najvjerojatnije kumovao alkohol.

– Oboje su jako mnogo pili, no ona je bila prilično agresivna kada bi popila i sa svima se svađala. Njezin je brat, pak, bio povučen i nije vikao, nije se svađao ni s kim čak ni kada bi se napio – rekao nam je jedan mještanin Donjeg Srba.

>> Majka sjekirom ubila 42-godišnjeg sina alkoholičara

>> Nasilje oko nas: Svi o prevenciji, a žene ipak ubijaju

Komentara 14

CA
Catalonia
15:36 28.06.2015.

Pobili se brat i sestra.starija sestra zatukla mladjeg brata koji inace zivi u srbiji a povremeno dolazi u donji srb!!!!sad ce pupavac rec da su krivi hrvati!!!a ostaje za cuti i kaj ce pupavcev sef vulin reci na ovo ubojstvo..a tko zna sta mali vuk vucic misli o ovom ubojstvu!!!mozda proglasi dan zalosti i sjecanja!!!!!!al jedno je sigurno-sigurno su krivi Hrvati tj ustase!!!!

Avatar Hrvatskištit
Hrvatskištit
18:20 28.06.2015.

Za ovo su najvjerovatnije krivi ustaše.Možda čak i ustaški vikar Stepinac.Ako i nisu to počinilii ,možda su mislili,ako i nisu mislili krivi su što nisu mislili.Svakako žrtvu treba upisati kao 800001. srpsku žrtvu Jasenovca.

Avatar Cugam-Domoljubno
Cugam-Domoljubno
14:50 28.06.2015.

Kako se može nešto tako strašno dogoditi u Donjem Srbu kada bar prema imenu taj zavičaj djeluje tako pošteno, čestito i normalno s obzirom na okolinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije