Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podravka
Povratak na članak

Šestak: Nikoga nisam prisluškivao, brojeve sam pribavio legalno

"Smijenjeni šef Informatike nije mi dao nikakav ispis poziva aktualnog šefa uprave, dobio sam ih s telefonskim računom"

Komentari 9

BI
Bisera
01:24 16.06.2011.

što više čitam o kriminalcima i dobim dojam da je naš stipe siroče

VL
HP
hp
23:48 14.06.2011.

A kako si mogao provjeravati ispise i račune kad više nisi bio u firmi? Daj objasni nam TAJ FENOMEN?! I otkud ti pravo, ako si već i imao pristup tim podacima, da špijuniraš ljude, skidaš podatke i plasiraš ih u javnost?? TEBE KEPEC, TREBA TUŽITI!!!!!! A vi sadašnja upravo, izvolite ispise ovih lopova dati novinarima PA DA MI VIDIMO S KIM SU ONI KONTAKTIRALI. To bi bilo jako zanimljivo...

VL
OK
Okeco
10:20 15.06.2011.

Rat telefonskim računima i ispisima. :) A zar nije telefon koji se dobije na korištenje, računalo koje se dobije na korištenje, auto na korištenje - ipak i dalje vlasništvo kompanije? I ako je vlasništvo kompanije, nije li korisnik preuzeo obvezuu korištenja tih stvari u interesu kompanije? I ne posluje li privatna kompanija prema nekim pravilima i s obvezama prema svojim vlasnicima? Pa onda i svako ponašanje zaposlenika može biti pod nadzorom i provjerom? Previše se novinari bave time tko je što pustio u javnost? Zar su i oni u strahu da će se saznati kako zapravo izgleda \"istraživačko\" novinarstvo? Zar su u strahu da će netko ići povezivati tekstove s kontaktima s određenim ljudima iz određene kompanije? :) Pa da istraživačko novinarstvo ne postane \"dirigirano\" novinarstvo? :) A možda je sve to samo paravan da zaboravimo što je u pitanju? :)

VL
TO
Toni50
10:57 15.06.2011.

Tipično sud i istraga dozna 1% nakon istrage a ostalo se maštovito prepiše kao grijeh zločin da se može oderati čovjeka kao magarca to što nema veze sa istinom koga je to briga. Dok nisam trebao sud kao pomoč žrtvaa prijevare . Uvjek sam vjerovao i sa 50 godina da je sudu interes da utvrdi istinu činjenično stanje. A doživio sm totalno sranje to im je zadnje što ih etomalim dijelom kao zanima ! Sud ima samo jedno za cilj kaznu ako se rdi omprijevari države što deblju kaznu

VL
OA
Ogranak afere Spice:Pokajnik
11:40 15.06.2011.

Poruka od Valtera .Sve kaj imaš dala ti je Podravka .Molim te ako želiš sebi dobro ne štiti nikog.Jednom si mi napisao Valter brani Sarajevo,moj je odgovor bio NE Valter brani Podravku.Ne dozvoli da stradaju nevini .Odvoji se od\" POLITIKEE \".S poštovanjem Valter.

VL
OA
Ogranak afere Spice:Pokajnik
06:05 16.06.2011.

@ Bisera .Da .Isti \"režiser\" isti glavni \"glumac\"Podravka ti je bila na putu da završi kao i Pliva.

VL
OA
Ogranak afere Spice:Pokajnik
15:52 17.06.2011.

Nakon što je afera u Podravki “bujala” kako su ga istražitelji suočavali s novim prikupljenim dokazima, zbog čega je istraga protvi Zdravka Šestaka u nekoliko navrata i proširivana, neslužbeno doznajemo da je prokomentirao: “Mislio sam da su me odabrali zato što sam pametan, sada vidim da sam ispao kreten”. Zanimljivo je da je Zdravko Šestak jedini od bivših menadžera koprivničke prehrambene tvrtke kojemu je sudac istrage Krešinmir Devčić ukinuo istražni zatvor na prijedlog USKOK-a, obrazlažući odluku da su ispitani svi svjedoci koji su se odnosili na Šestaka. Za razliku od ostalih “podravkaša” Zdravko Šestak ne mora sudu dostaviti svoju putovnicu, a nije mu izrečena ni mjera zabrane komuniciranja sa svjedocima.To je za sve one koji misle da SU SIGURNI I DA JE ON \"ŽRTVENO JANJE\".gospodo nebu išlo.Poslije gospodina Ante Babiča to je jedini čovijek koji je Podravku htio dovesti na pravi put..S poštovanjm Valter.

VL
UT
utatica
22:01 17.06.2011.

i marinac i onaj srđen iz SMS-a na slobodi, a to sam prognozirala od prvog dana kad su uhićeni da će ih pustit samo zato jer su Mesićevi pajdaši, također sam prognozirala da će svu krivnju svaliti na druge.

VL
OA
Ogranak afere Spice:Pokajnik
13:25 18.06.2011.

Darko Marinac preuzeo je upravljanje Podravkom nakon dolaska Račanove koalicije na vlast početkom 2000. Bio je to tada veliki deal potpredsjednika Vlade Slavka Linića s Europskom bankom za obnovu i razvoj, koja je tih godina držala 10 posto povlaštenih dionica koprivničke tvrtke. Vječno drugi u zagrebačkoj Plivi, godinama u sjeni moćnoga Željka Čovića, Marinac je spremno prihvatio poziv head-huntera i Podravkinih stakeholdera da krene u avanturu zvanu Podravka. Politika ga je dovela na tu poziciju, politika ga je maknula, a politika je najzaslužnija i za njegovo uhićenje i neslavan završetak menadžerske karijere. Javna je tajna, naime, da je mnoge ključne odluke, koje su danas predmet krim-obrade, odradio uz blagoslov Vlade koja je sve do danas čvrsto kontrolirala tvrtku. Marinac je oduvijek slovio kao menadžer s odličnim vezama u političkom vrhu. Kao njegovi zaštitnici spominjali su se i Ivo Sanader i predsjednik Stipe Mesić, čiju je kampanju sufinancirao vlastitim novcem.Istine radi ...možda nekom pomogne.S poštovanjem Valter.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.