Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZ ORMARA
Povratak na članak

Senator koji je glasao protiv gay prava priznao da je gay

Republikanac Roy Ashburn iz Bakersfielda kaže da nije glasao po svojoj savjesti, nego po opredjeljenjima svojih birača koje mu je dužnost zastupati.

Komentari 1

OB
-obrisani-
13:50 09.03.2010.

jošjedan soin kojim se koji razmišljaju tradicionalno i konzervativno želi diskreditirati i prikazati kao izgubljene i nesigurne u svoju seksualnost tj homofobima jer po definiciji(skrojenoj od strane pedera) homofob je onaj koji ne podnosi bolesnike zbog toga što je zapravoo on latentni homoseksualac,takva konstrukcija je smiješna jer je su toj logici svi pederi....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.