Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija na potez Zorana Milanovića

Selak Raspudić: 'Kada predsjednik države ovako istupi, to predstavlja izvanredno stanje u državi'

Zagreb: Most je spreman za izbore
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
15.03.2024.
u 17:35

U kampanji očekujem da Most snažno zastupa, kao i što je i do sada zastupao, nužnost svrgavanja HDZ-a s vlasti kako bi Hrvatska prodisala - kazala je Selak Raspudić

Treba pričekati i vidjeti što točno stoji iza tog Milanovićeva poteza. Međutim, želim naglasiti da svi dijelimo zajednički cilj svrgavanja HDZ-a s vlasti, ali isto tako vjerujem da građanima Hrvatske nije dovoljno i da očekuju od svakoga od nas da ponudi svoju viziju bolje Hrvatske. I sad ćemo, u svjetlu ovih događaja, vidjeti kako će se stvari odvijati u narednim danima. Mi ćemo predstaviti svoj program iza kojeg stojimo i koji smo radili sa stručnjacima. Na tragu tog programa i politika koje smo i do sada zastupali ponudit ćemo svoju viziju Hrvatske koja uključuje vrlo konkretna programska rješenja - ovim je riječima Mostova Marija Selak Raspudić komentirala potez predsjednika države Zorana Milanovića koji je na opće iznenađenje cijele javnosti objavio da i on sam ulazi u utrku za premijera.

Je li ta vijest i za nju bila šokantna, pitali smo, a Selak Raspudić je uzvratila:

- Naravno da sam i ja iznenađena jer ovdje govorimo i o institucijama koje predstavljaju osobe. I kada predsjednik države ovako istupi to predstavlja izvanredno stanje u državi. U kampanji očekujem da Most snažno zastupa, kao i što je i do sada zastupao, nužnost svrgavanja HDZ-a s vlasti kako bi Hrvatska prodisala, ali očekujem da svi zajedno idemo i korak iznad toga, da pokažemo što nudimo jednom kada HDZ-a ne bude na sceni, a da se to ne pretvori u puku floskulu ponavljanja već postojećih politika.

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO Peđa Grbin: 'Ja na ovim izborima neću biti kandidat za predsjednika Vlade'

Komentara 16

ZE
Zeki
19:18 15.03.2024.

Pa i je izvanredno stanje kada vladajuća stranka je u koaliciji sa okupatorom ili sa onim tko je htjeo da nas pokori

PV
prcko.vita
19:59 15.03.2024.

Eto da nam to ti nisi rekla mi ne bi znali. Nama je izvanredno stanje već godinama, kako nas hdz i sdp jašu narodu nikako da svane.

LL
lijepa_li si
18:09 15.03.2024.

hdz ne smije biti talac jednog čovjeka. ugledajte se na ljevicu, kao rogovi u vreći, no imaju zajednički cilj. nadolazeće generacije vam neće oprostit nejedinstvo koje će dovest katarinu, sandru i ostale komesare

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije