Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve više pritužbi
Povratak na članak

Šire se seksualni skandali: Padaju ostavke i prekidaju se suradnje

U isto vrijeme se i Oxfam, također velika međunarodna humanitarna udruga, bori s optužbama za netransparentnost oko upletenosti dijela osoblja u skandal s prostitutkama nakon razornog potresa na Haitiju 2010.

Komentari 3

TO
Toni70
15:15 15.02.2018.

Bože kako je to jadno ovi koji više ne mogu ili nisu nikada znali mogli su tako zavidni ljubomorni i bjesni na one ljude koji znaju i sex prakticiraju .....

VL
Avatar mofo
mofo
16:55 15.02.2018.

A dok tek Clinton foundation dođe na red, auuu...

VL
JO
Joel
02:16 16.02.2018.

Nakon dva dana vratila se nestala žena svome mužu. "Gdje si , pobogu?", pita je on, a ona kaže da je otišla u kupovinu i presreli je tamo dvojica silovatelja i silovali je tri dana. "Kako tri dana...otišla si jučer ujutro?", pita je on. "Ma, idem i sutra." odgovara ona.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.