Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Određivanje mandatara

Šeks odgovorio GONG-u: Predsjednica neće dopustiti da itko vrši pritisak na nju

Vladimir Šeks
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
23.10.2015.
u 20:20

Predsjednica neće dopustiti da na ustavnost njezine Odluke itko utječe niti da vrši pritisak na nju", objavio je GONG Šeksov odgovor na svojim internetskim stranicama

Posebni savjetnik predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović za ustavno-pravna pitanja Vladimir Šeks odgovorio je GONG-u na pitanje da predsjednica pojasni proceduru za sastav Vlade nakon parlamentarnih izbora.

– Predsjednica Republike Hrvatske će sve svoje dužnosti, prava i obveze vezane uz određivanje mandatara za sastav Vlade RH obaviti strogo u skladu s odredbama Ustava RH koje se odnose na povjeravanje mandata.

Predsjednica neće dopustiti da na ustavnost njezine Odluke itko utječe niti da vrši pritisak na nju – objavio je GONG Šeksov odgovor na svojim internetskim stranicama

>>GONG: Građani imaju pravo znati kako će Predsjednica imenovati mandatara

Komentara 38

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
20:33 23.10.2015.

Šeks priča bedastoće. U Ustavu piše (ne piše, ali pustimo to sada) da je Hrvatska utemeljena na antifašizmu, dakle mandat za sastavljanje vlade može da dobije samo neki antifašista, dakle drug Zoka Milovanović. Ako ne vjerujete, pitajte ustavnog stručnjaka Peđu Geđu Grbina Srbina. Ili Bauka, on je isto tako ustavni stručnjak. Ili Gong, Documentu, Vesnu Teršelič i Dragu Carlosa Jovana Zvonimira Pislela - Čkalju.

PU
Pukovnik10
20:49 23.10.2015.

GONG bespotrebno bacanje novca iz državnog proračuna.G,,ospodski O..bradi N.eodlučne G.lasače.

DJ
djurex
20:55 23.10.2015.

Gong je privatna soroseva udruga .. sve su rekli na referendimu o braku.. zasto se toj udrugi uopce daje novac i medijski prostor??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije