Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija tužiteljstva

Šefa Facesa i Boogalooa zatvorili su jer je napao policajca

zatvor
Duško Marušić/PIXSELL
13.08.2012.
u 20:12

Stipo Majić je pravosudnom policajcu otkinuo epoletu s odore, gurao ga do haustora suda i zatim ga odgurnuo i bacio na pod

Vukovarski poduzetnik sa zagrebačkom adresom, Stipo Majić zvani Pipo, ispitan je u zagrebačkom tužiteljstvu koje je za njega tražilo jednomjesečni istražni zatvor. Sudac istrage taj je zahtjev odobrio te se Majić nalazi u pritvoru. Dan prije Majić je uhićen u Splitu. A samo četiri dana prije uhićenja zagrebačka policija pustila ga je nakon kratkotrajnog saslušanja.

Ono je uslijedilo nakon njegova napada na pravosudnog policajca Mladena Berlića u zgradi Trgovačkog suda u Zagrebu. Večernji list je tada prvi objavio da je pravosudni policajac teško ozlijeđen – slomljena mu je bedrena kost – u sukobu s Majićem kojega je pokušao spriječiti, u skladu s propisima, da u zgradu uđe u kratkim hlačama i papučama.

Činjenica da Majić nije zbog napada na policajca odmah pritvoren poprilično je razljutila Berlićeve kolege koji su u takvoj odluci vidjeli pogodovanje Majiću, vlasniku Boogalooa i Facesa. Napise Večernjeg lista da je nakon naguravanja i psovanja Majić ozlijedio Berlića u prijedlogu za određivanje istražnog zatvora potvrdilo je tužiteljstvo. Ono je nakon pregleda nadzornih kamera iz suda utvrdilo da je poduzetnik Berliću otkinuo epoletu s odore, gurao ga do haustora suda i zatim ga s obje ruke odgurnuo i bacio na pod. Tužiteljstvo Majiću, koji je već prije bio prijavljivan zbog nasilničkog ponašanja, spočitava i da s napadom nije prestao ni kad je ovaj pao teško ozlijeđen.

Komentara 6

Avatar BEBEK 2
BEBEK 2
22:01 13.08.2012.

Hvala bogu da su tog nasilnika zatvorili. Da vecernji nije pisao sta se desilo, i da stvar nije procurela u javnost, ... sve bi se zataskalo.

Avatar BEBEK 2
BEBEK 2
22:05 13.08.2012.

Koja je to drskost, napasti sluzbenu osobu na duznosti bez ikakvog razloga, ... tip si je umislio da je neko i nesta, a pravosudni policajac je za njega kao, nitko i nista . Prepotentnog i nadmenog biznismena treba bezuvjetno naa odredjeno vreme iza resetaka, i da plati dobru odstetu tom policajcu

DU
Deleted user
07:46 14.08.2012.

Treba procesuirati i one koji su ga pustili posli napada. Ako nema kaznene odgovornosti onda neka idu otkazi. Ja, kao porezni obveznik, ne zelim plaćati nikog da pogoduje raznim umišljenim veličinama. Uopće me ne zanima tko i što je on, pred zakonom mora biti isti kao ja i svi drugi. Tek kad se bude kažnjavalo one koji ovako pogoduju to će eventualno prestati i mi postati normalna država. Do tad će nam biti isto - politika ako prodje prodje i nikad kraja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije