Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAMIR HABIJAN (41)

Šef varaždinskog HDZ-a oduševio pratitelje fotografijama s odmora: 'Kakav macan'

instagram
21.08.2023.
u 16:27

Na jesen će se mladi političar u saborske klupe očito vratiti odmoran, i u punoj formi

Damir Habijan, mladi 41-godišnji šef varaždinskog HDZ-a i njihov saborski zastupnik, pazi na svoj fizički izgled, rezultatima je očito zadovoljan, pa se često odlučuje svoje pratitelje na društvenim mrežama, 'počastiti' i pokojom fotografijom u opuštenom izdanju dok vježba ili uživa u prirodu.

Ovoga je puta s pratiteljima na Instagramu podijelio opuštajuće trenutke s vrha Biokova;  na vrhu Svetog Jure na 1762 metra nadmorske visine kako se očito uspeo, stoji na stijeni oborenog pogleda u kratkim hlačama i bez majice, tek s nekom vrstom ruksaka na leđima.

Uslijedila je i fotografija preplanulog tijela s odmora na moru, pa nije niti čudno da je glavna nit vodilja i nizu komentara u smislu: 'Kakav macan', 'Savršeno tijelo'... Na jesen će se mladi političar u saborske klupe očito vratiti odmoran, i u punoj formi. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Jeff Bezos sa zaručnicom, Katy Perry i Orlandom Bloomom uživao na večeri na jahti kod Mljeta

Komentara 33

DU
dudomudo
17:44 21.08.2023.

nek pozove Hajdukovića i Pavića pa se možeju igrati vlakića...

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
21:26 21.08.2023.

Na ovom “macanu” Plenki masti brk.

Avatar Crni labud
Crni labud
18:32 21.08.2023.

Ja mislio onaj iz Gradačca. Ovi iz HDZ-a se stvarno vole pokazivati u kupaćima i to u zreloj dobi. Najprije Njonjo pa sad i ovaj. A da naprave jednu skupnu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije