Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stanovi na dražbi
Povratak na članak

Šef šibenskog SDP-a: Radnicima TLM-a učinjena je nepravda

Obavljene su već dvije dražbe spornih stanova, a 20. rujna je treća na kojoj će se stanovi prodavati u pola cijene, kaže stečajni upravitelj M. Ljubičić

Komentari 8

Avatar nekakav
nekakav
07:43 06.09.2017.

pitanje za ove sdpovce, zašto bi fond izuzeo ove stanove iz tlm-a, 2007.-e? to je vrijedna imovina firme, i samim time kapital koji se može unovčiti. a ovi radnici, njima je obećavano tolek godine. a gledajte, od obećanja se ne živi. oni su znali da žive u tuđim stanovima, firma im ih nije htjela prodati, i tu priča završava. oni su u tuđim stanovima. a ja ne vjerujem da nemaju baš nikakve druge imovine, pa da ne mogu skrpati 20-ak tisuća eura za stan. imaju djecu, koja im mogu i trebaju u tome pomoći, jer će naslijediti te stanove i prodati ih po 50 tisuća eura svaki. nama prodavati priču, plač, ne zanima nas. takvi smo, imamo mi svojih briga, mi ne stanujemo u stanovima koje mjesečno plaćamo 400 kuna najamnine... i da ,svi su stari, i bolesni, sa malim penzijama. ljudi u njihovim godinama imaju isto takve male penzije, al su si kroz radni vijek izgradili kuću ili kupili stanove. kako opako zvuči činjenica da su u tlm-u imali plaću dvaput veću od prosjeka. pa što su radili s tim novcem, baš sve su potrošili na iće i piće? ima jedna bajka, basna, o mravu i cvrčku... sjeća li je se itko više?

VL
RI
rimac444
22:23 05.09.2017.

Zašto već ranije nisu privatizirni ti stanovi ? Na žalost previše je ostalo repova i nepravdi zločinačke partije.

VL
RI
rimac444
22:23 05.09.2017.

Zašto već ranije nisu privatizirni ti stanovi ? Na žalost previše je ostalo repova i nepravdi zločinačke partije.

VL
SD
sdpesticid
00:40 06.09.2017.

pravo pitanje glasi: zašto ne robijaju osobe koje su tvrtku dovele u stečaj ? zašto ?

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
00:36 06.09.2017.

Pa i Tudjman je otkupio kucu nakon 90- te. Di je problem?

VL
DU
Deleted user
22:42 05.09.2017.

strani kapital u sprezi s nezasitnim domacim politicarima kosi sve pred sobom kosi kao najskuplji kombajn zito njima a ostalima samo pljeva u nasoj drzavi malbrojnije snage otimaju sve sto vide...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.