Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koprivnica

Šef Podravkine uprave ne želi doći na Županijsku skupštinu

Podravka
Marijan Sušenj/PIXSELL
05.07.2013.
u 14:00

Umjesto sučeljavanja s vijećnicima, Zvonimir Mršić predlaže da oni dođu u Podravku. Inzistira i da novinara ne bude ni blizu

Župan Darko Koren šefu Podravkine uprave Zvonimiru Mršiću u utorak je pismenim putem uputio prijedlog za održavanjem tematske sjednice Županijske skupštine o koprivničkoj prehrambenoj kompaniji.

Golem interes javnosti

“Podravka kao dioničko društvo ima svoje vlasnike koji vode poslovnu politiku tvrtke, no ona je i najveća kompanija na prostoru naše županije i ima neprocjenjivu važnost za cijelu regiju pa je stoga i interes javnosti o situaciju u tvrtki golem”, istaknuo je u pismu Koren i pozvao Mršića da pripremi prezentaciju o poslovanju i daljnjim razvojnim planovima Podravke te ju izloži županijskim vijećnicima.

Župan je šefu Podravkine uprave, ako prihvaća takvu inicijativu, predložio da tematska sjednica o Podravki bude održana 10., 12. ili 17. srpnja.

Koren je na jučerašnjoj kavi s novinarima kazao da ga je Mršić telefonski obavijestio da se ne slaže s održavanjem tematske sjednice jer smatra da bi to bila politička predstava.

Sve još otvoreno

- Inzistira i da mediji ne budu prisutni na svemu tome, a predložio je da cijeli sastav Županijske skupštine dođe u Podravku, nakon što se održi sjednica Nadzornog odbora, 18. srpnja - otkrio je Koren i dodao da se ne slaže s Mršićevim prijedlogom, iako ne želi potpuno “zatvoriti vrata” bilo kakvoj prilici da saznaju što se događa u Podravki.

- Vidjet ćemo što o svemu kažu županijski vijećnici na sjednici koja je zakazana za utorak - rekao je Koren.

Kako bilo, u cijeloj priči možda je najzanimljivije da Mršić blizu ne želi novinare, iako je poznato da je jedan županijski vijećnik vlasnik lokalne medijske kuće.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije