Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO ĆE REĆI U BIH?
Povratak na članak

Šef izaslanstva EU: Ukrajina i uz agresiju provodi reforme, BiH slabo napreduje

"Dobili smo više pisama od Slovenije, Hrvatske koje žele da se pomogne BiH, to je i moj posao da zagovaram BiH. Kandidatski status bi bio signal stanovništvu, ne nagrada političarima", rekao je Sattler.

Komentari 10

PE
Pendrek57
18:13 21.06.2022.

Pa kaj bu Bosna delala u EU. Nikad oni nemogu ispuniti kriterije, kao i ostale zemlje takozvanog zapadnog Balkana. Dajte prestanite sanjati.

VL
DU
Deleted user
13:29 21.06.2022.

Toliko o ravnopravnosti i kriterijima EU.Kad su u pitanju interesi ravnopravnijih članica onda se za sve nađe opravdanje i korupcija te odnosi u društvu nisu problematićni ali kad se fokusiramo na Balkan onda su za iste probleme ocjene sasvim drugačije.Licemjerje i nedosljednost.

VL
Avatar nekakav
nekakav
13:27 21.06.2022.

koje to reforme ukrajina provodi?! jeste vi normalni, zemlja u kojoj su zabranjene gotovo sve političke stranke, osim vladajuće, ona nešto donosi, radi?! zemlja u kojoj se zabranjuje jezik i pismo jednog od najbrojnijih naroda? zemlja koja je rh prevarila za 30 mil eura na obnovi migova. set antikorupcijskih zakona? što, propisali kazne za prevare? to su imali i do sada. kao i svaka zemlja. ovo je krajnje uvredljivo za sve zemlje koje čekaju u redu.

VL
ST
stefj
12:51 21.06.2022.

Kakve reforme? BiH, tj Bosna ima jaku podršku Berlina i Ankare za unitarizaciju i islamizaciju. Zašto bi provodili ikakve reforme kada EU predstavnik uvijek presječe u korist Bošnjaka?

VL
DU
Deleted user
14:11 21.06.2022.

Kakjve to reforme provodi Ukrajina u ratu ? Nije ih provodila niti u miru. Najkorumpiranija zemlja u Europi. Kome se to laže ? Njihova jedina referenca je što bespogovorno izvršavaju naloge Amerikanaca. Kojima na kraju rati i jedino odgovara, aa, a smešna EU puši glupe priče.

VL
Avatar bimbopus
bimbopus
20:07 21.06.2022.

Sve po uputama iz USA , Ukraina nema ni za burek , najsiromašnija i najkorumpiranija živjela od osamostaljenja na račun tranzita plina , kojeg nisu plačali Rusiji , svašta se tamo dogadja po uputama amera , a Eu trpi podljedice , ne svi več oni kojima nikako da svane od silne demokracije . Ali kriza koja kuca na vrata dolaskom jeseni i zime obečava da če i Eu zadesiti promjene . Idealni uvjeti za gradjansku neposlušnost i nemire .

VL
RE
realisticki
14:13 21.06.2022.

Ukrajina provodi jedino reforme u korist ameriöke administracije. Davat priliku za članstvo u EU jednoj državi koja je u ključena u rat je absurd, ili Rusija ipak u Ukrajini sprovodi samo specijalne vojne operacije.

VL
DU
Deleted user
20:44 21.06.2022.

Poštovani šefe u Ukrajinu ste več uložili tisuće milijardi a u bih izaberite sami iznos

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.