Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POŽAR U RITU

Sedamdesettrogodišnja E. Grozdek zamalo poginula u požaru

pozar
Dragutin Šantoši - Večernji list
10.08.2012.
u 16:21

Pokušala sam nogama ugasiti vatru, a poslije se više ne sjećam, kaže E. Grozdek koja je zbog dima ostala bez svijesti

Virovitica – Sedamdesettrogodišnja Emilija Grozdek iz sela Rit nedaleko od Virovitice u četvrtak je zamalo poginula pokušavajući ugasiti požar koji je sama izazvala paleći u blizini štale korov i smeće. Požar se dogodio oko 11,20 sati.

– Vjetar je podignuo zapaljenu osušenu kukuruzovinu i bacio je pored štale. Pokušala sam nogama ugasiti vatru, ali teško se krećem sa štakama, pa nisam mogla. Ostala sam bez svijesti. Spasili su me susjedi koji su pozvali vatrogasce iz Virovitice i Dugog Sela Lukačkog. No, požar je ipak progutao štalu s tisuću bala sijena, kaže starica Grozdek koja živi sama od socijalne pomoći u iznosu od 500 kuna, a štalu je iznajmila susjedu kako bi dobila barem koju kunu za preživljavanje. Šteta iznosi više od 50.000 kuna. 

Ključne riječi
RIT

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije