Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika šteta

SDSS osudio govor Vesne Pusić u Saboru: To je tragedija!

pusić
PIXSELL
18.06.2010.
u 11:16

- Politički gledano, ovaj čin je trenutačno nanio veliku štetu hrvatskom parlamentarizmu, državi i srpskoj zajednici, smatra predsjednik SDSS-a Vojislav Stanimirović.

VUKOVAR - Istup Vesne Pusić u kojem je govorila u Saboru RH o statusu Zajedničkog vijeća općina (ZVO) je tragedija hrvatskog parlamentarizma pa i pravne države, rekao je predsjednik SDSS-a Vojislav Stanimirović komentirajući ovotjedni govor za saborskom govornicom Vesne Pusić.

Prema riječima Stanimirovića, izlaganje predsjednice Nacionalnog odbora za praćenje pregovora s EU za govornicom Hrvatskog sabora odudaralo je od svake civilizacijske razine jer je, uz ostale paušalne ocjene i procjene, izjavila i da su Erdutski sporazum i Pismo o namjerama Vlade RH bili samo sredstvo da se dođe do cilja - završetka rata - te da su ti sporazumi neobvezujući.

- Nevjerojatna je činjenica da zastupnica Pusić zapravo ne zna sadržaj Pisma o namjerama Vlade niti tumačenje sekretarijata državnog tajnika UN-a da se radi o dokumentima od trajne važnosti. Politički gledano, ovaj čin je trenutačno nanio veliku štetu hrvatskom parlamentarizmu, državi i srpskoj zajednici. Međutim, jedno je sigurno - nećemo odustati od primjene donesenih zakona, sporazuma i odluka Vlade koje su dosad bile neprimjenjive, a sada je  Vlada u parlamentu tu grešku pokušala ispraviti. Nažalost neuspješno, rekao je Stanimorović.

Komentara 17

OB
-obrisani-
00:47 21.06.2010.

Ako je ova ppočela smetatio čak i SDSS-u i Vojislavu Stanimiroviću, onda je stvarno krajnje vrijeme da se makne iz društveno-političkog života

OB
-obrisani-
11:54 18.06.2010.

Na kraju će gospođa Vasiljević ispuniti sve zahtjeve svog koalicijskog partnera Milorada Pupovca.

H9
H99
20:25 18.06.2010.

To da dokazana orjunašica Vesa Pusić mora braniti Hrvatsku najbolji je dokaz dubine HDZ-ove izdaje. Nakon ovoga za HDZ mogu glasovati samo ljudi bez mozga i morala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije