Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlučili
Povratak na članak

SDSS ostaje u koaliciji i misli da bi smeće trebalo ići u Sisak ili Kutinu

Za manjinska prava možemo se bolje izboriti u vlasti, no test za koaliciju bit će odabir konačne lokacije za Županijski centar za otpad, kaže Milan Krstinić

Komentari 4

DH
dalibor.hren
21:30 28.10.2010.

Ja mislim da bi svo smeće trebalo baciti preko Dunava.

VL
DU
Deleted user
20:59 28.10.2010.

Mi smatramo da je korisnije za naše birače da se za manjinska prava i dalje borimo u vlasti, a ne u opoziciji, rekao je Krstinić Odvezite se u BUZETU kod Gline tamo zive vaši birači, kamioni sa 50 tona tonaa tereta na cesti koja može podnijeti 10 do 15 tona slomili propust na cesti rupa metar obilježeno špagom i jednim stupčićem za rub ceste, za koji dan slomiće i ostale dvije cijevi pa će promet biti jedino moguć helikopterom. Pokažite da vam je interes štititi birače a ne puniti džepove dobrim plaćama pa nek ide dok ide, jadno.

VL
KA
Kajgod
22:19 28.10.2010.

Da, pak neka voze to smeće biračima u Vojvodinu i Srbiju... :-D

VL
HE
hermaed
12:30 29.10.2010.

naravno da su ostali u koaliciji. para vrti đe burgija neće :)))

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.