Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

SDP-u i HDZ-u 
više ne smeta da politička ubojstva zastarijevaju

Ustavne promjene koncipirane oko uvođenja odredbe o nezastarijevanju ubojstava počinjenih iz političkih pobuda trebale su se, dakle, dogoditi prije otprilike osam tjedana, no plan je propao nakon što je iznenada svoju podršku tom potezu uskratio HDSSB.

Komentari 8

Avatar Aristarh
Aristarh
13:52 22.02.2014.

Mustać......!??? DORH koji se žali protv samog sebe....!??? To su gorući problemi Hrvatske. ........... Možda doživimo i suđenje Vojislavu Blaževiću i saznamo da li ga je i tko nagovorio da mu priprema teren za djelovanje. - Znate onu da besposlenoslen pop i jariče krsti....

VL
ĆA
ćaćaća
13:56 22.02.2014.

kad se pljuvalo hdz nije se govorilo o sdp.u..sad kad se pljuje sdp onda se uvijek mora popljuvati i hdz kako bi se malo zamaglilo pljuvanje sdp.a..kos to dobro odrađuje preko svojih sluga..

VL
Avatar Aristarh
Aristarh
13:53 22.02.2014.

Čekamo King Konga; King Kooong... King Kooong... King Kooong...

VL
Avatar Aristarh
Aristarh
13:58 22.02.2014.

Zašto je gospođa udovica ubijenog Reihl-Kir-a nakon oslobađanje ubojice njenog muža napustila sborsku fotelju i SDP.. Koja je to tajna veza što ujedinjuje u ubojstvima i HDZ i SDP. Nadam se da vam nakon Lex Perkovića ne treba crtati.

VL
Avatar Becarina
Becarina
14:55 22.02.2014.

Ovaj clanak je istinit , postoji njih nekoliko i u HDZeu koji su protiv lustracije , neznam koliki uticaj imaju na Karamarka. Situaciju izmedju Lijevih i "desnih" smiruje Miroslav Tudjman, "strucnjak za tajne sluzbe" a koji nikada nije bio desnica . Zavjet su 90 % sami agenti , Mesicevi generali a najglasniji su "za lustraciju" tu sam jako skeptican a ni HDSSB nije velika razlika. Facit je da su svi bili i u KPJ i u HDZeu . Ova stvar jos dugo nije gotova , Vjerujem stranki za obitelj , Hrastu i Karamarku , stozeru , HSP AS a i Milanovic je prije protiv zastare nego "zavjet" jer bi se sudilo nekima od njih , Lukicu , M. Tudjmanu i sta ja znam . Razlika je sto bi jedni sudili samo yugoslavenskoj udbi a "Tudjmanovu" brane .. Desno sam , i sudio bi i jednoj i drugoj , to su jedni te isti ljudi. Mislim da nas danas ima dovoljno da ih dobro pritisnemo . Paradzik, Kraljevic,Baresic, Ivana Hodak, Pukanic i gomila drugih "dogodili" su se za vrijeme Tudjmana ili Mesica koji je nekad bio u HDZeu kao i Manolic, Boljkovac Perkovic. Franjo Tudjman nije ih mogao kontrolirati , bilo je toliko posla za vrijeme rata , oni dodatno unosili zabunu , pometnju , podmetali , varali, lagali,opstruirali, ubijali, izdali.. Bez da se sve razčisti nema ni smisla ni koristi i lustracija , udba moraju biti izborni slogan za koji cemo glasati . Ne zaboravimo da su oni proveli i privatizaciju , da su na njihovoj strani i tajkuni koje su stvorili . Ne dajte se varati da time "pada" i Franjo Tudjman, On je prevaren kao i mi .

VL
LA
ladislaus
12:35 22.02.2014.

Pronađite udbaško ime Garavi i Sova pa bude doživeli iznenađence)

VL
Avatar EU afrodita
EU afrodita
22:22 23.02.2014.

haha...kratka pamet je dobra kada se uči na greškama

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.