Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDNI PREGLED

SDP-ova avijacija napala Krstičevića, ali ju je Damir razbio kao beba zvečku, a onda se dogodilo čudesno izlječenje

Damir Krstičević
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
19.01.2019.
u 11:58

Digla se frka oko nekoliko lovaca F-16, a imamo naših lovaca koliko hoćeš

SUBOTA, 12.1.

Subota je, svi se odmaraju. Zapravo, skoro svi. U MORH-u i Predsjedničkom uredu nema odmora. Pregledavaju se računala, sefovi, tajni pretinci, kopa se po džepovima zaposlenika, Kolindina kujica Kika njuška okolo, pokušava pomoći. U MORH-u su ponovo pregledali i Zagorčev sef. U jednom kutu su čak pronašli šapku Andrije Rašete, ali maila u kojem Ameri kažu da neće biti ništa od prodaje aviona, nema nigdje!

NEDJELJA, 13.1.

Tresla se brda, rodio se miš! Iako su bilo najavljeno da će Zagrepčani nedjeljno jutro dočekati u drugom ozračju, ništa se nije dogodilo. Možda zato što nije bilo mjesečine, ili zato što su Berine i Beljakove straže cijelu noć osiguravale prilaze dvoru kneza Milana, a možda zato što navodno više nije bilo torbi u koje se nešto može staviti ili zato što se ni u gradskoj upravi ne može beskonačno zapošljavati, uglavnom, noć je prošla mirno i nije zabilježen niti jedan prelazak u Bandićev tabor.

Pogledajte urnebesnu Pervanovu sinkronizaciju o 'slučaju avioni'

PONEDJELJAK, 14.1.

Dolaze nam sretni dani! Sve nam je objasnio Ciceron naših dana, ministar Krstičević. On nije kriv što je propao posao s Izraelcima. Ili Amerima? Ili Izraelcima i Amerima? Nije važno. Sutra je novi dan i novi natječaj. Tko zna od koga ćemo sada kupiti avione. Koliko će to biti neizvjesno, najbolje nam je objasnio ministar, rekavši da je “... sada na Amerikancima da svojim strateškim partnerima Hrvatima daju ponudu koju Hrvati sigurno neće moći odbiti”. Mogli smo tako odmah...

UTORAK, 15.1.

Baš smo blesavi. Digla se frka oko nekoliko lovaca F-16, a imamo naših lovaca koliko hoćeš. Evo, naprimjer, biskup Vjekoslav Huzjak. Prvoklasni lovac. Dobro, koji put čovjek zamijeni vepra za kolegu, pa ovom potonjem strada noga, ali to se događa. Kotromanović kaže da bi biskupa trebalo poslati na remont u Ukrajinu, pa mu niti jedan vepar više neće moći pobjeći. Krstičević, s druge strane, kaže da mu treba ugraditi američku optiku i da će sve biti u redu. I sada ti budi pametan!

SRIJEDA, 16.1.

Najprije je SDP-ova avijacija napala Krstičevića, ali ju je Damir razbio kao beba zvečku, a onda se dogodilo čudesno izlječenje. Uz pomoć narodnog vidara Grmoje, mirni, dragi, dobri, kako da kažemo, gotovo anemični Plenki, čudesno je ozdravio, nakon što je Grmoja konačno našao gdje ga treba podbosti. Plenki je odmah skočio kao oparen, krenuo zagrliti Grmoju, ali su ljubomorni Bulj i Pupi skočili između njih i zaštitili svaki svoju simpatiju.

Nova Pervanova sinkronizacija: 'Plenki silni u epizodi: Šta si rek'o?'

ČETVRTAK, 17.1.

Vladimir Veliki voli posjetiti svoj narod, pa čak i one koji žive u najudaljenijim krajevima. Tako je posjetio Srbiju, najzapadniji dio njegovog carstva. Dočekao ga je Vučić i poklonio mu šarplaninca. Vladimir je bio ganut. U Srbiji je taj dan bio neradni. Građani iz manjih mjesta, došli su vidjeti Najdražeg gosta. Prijevoz im je bio osiguran, dobili su sendvič i vodu i nešto sitnog novca da se snađu u velikom gradu. Dačić je Vladimiru pjevao, a Vučić skoro plakao. Baš je bilo lijepo.

PETAK, 18.1.

Ne stišava se buka oko Grmojinih, netipičnih metoda liječenja. Kako bilo, anemiju i veleizdaju Plenkiju više nitko neće spominjati. Posebno je ljut Josip Đakić, lingvist iz Virovitice, koji se iznenadio koliko novinari ne poznaju hrvatski jezik. On se obratio Grmoji vrlo pristojno, koristeći stari hrvatski termin za otpozdravljanje. Novinari su to nazvali psovkom! Lingvist Jopa nije mogao doći sebi! Kakvo je vrijeme došlo, više se u Saboru neće smjeti hrvatski ni progovoriti... 

Optužbe nakon kojih je uslijedio incident Plenković - Grmoja

Komentara 11

RO
Rope22
13:33 19.01.2019.

Srpadija i čekičarstvo budnim okom prate svaki korak ministra hrvatske vojske.Koliki im je, u Domovinskom ratu, strah utjerao u junačke kosti, nije ni čudo.Zato to i ne bi trebali osuđivati.To je samo prirodno-obrambeni refleks tih ništarija i njihovih isprdaka.Nadam se samo da drug inspektor budno bdije nad ovim tekstom, komentar ne shvati kao govor mržnje.

RO
Rope22
13:33 19.01.2019.

Srpadija i čekičarstvo budnim okom prate svaki korak ministra hrvatske vojske.Koliki im je, u Domovinskom ratu, strah utjerao u junačke kosti, nije ni čudo.Zato to i ne bi trebali osuđivati.To je samo prirodno-obrambeni refleks tih ništarija i njihovih isprdaka.Nadam se samo da drug inspektor budno bdije nad ovim tekstom, komentar ne shvati kao govor mržnje.

DU
Deleted user
13:09 19.01.2019.

SDP kao i ostale vlade HDZ su imale 20 i kusur god. da kupe ne 12 aviona vec 8 eskadrila F 16 ili sl.tipova,koliko se love zamracilo na "Agrokore" i "Uljanike".Ovotjedna Marasova predstava he na razini klinca u vrticu.Na zalost;Krsticevic se uhvatio na foru ali...Vjerovati u nevinost Amerikanaca u ovom slucaju je kao vjerovanje u nevinost dame u amsterdamskom izlogu.No ok idemo dalje.Ili novi F 16 ili novi Gripen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije