Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDIZBORNA KAMPANJA

SDP objavio skandaloznu fotografiju pa objasnio što to znači: 'Nisu to zaslužili'

Foto: Borna Jaksic/PIXSELL/SDP/Facebook
1/5
08.09.2023.
u 21:31

SDP je u sklopu svoje predizborne kampanje odlučio objavljivati izjave građana koje su čuli tijekom obilaska hrvatskih mjesta, a posljednjih dana glavni fokus je na umirovljenicima

Čini se kako je predizborna kampanja SDP-a službeno započela, što su i potvrdili na svom Facebook profilu na kojem su također kazali kako će i idućim mjesecima obilaziti gradove Hrvatske i razgovarati s hrvatskim građanima. Neke njihove izjave, poručili su, izravno će prenositi u formi citata, a među njima našla se i jedna neobična objava koja je izazvala reakcije korisnika. 

- Za dvije godine ću u mirovinu i jako se bojim te mirovine jer neću imati za život. Bolje je štrik oko vrata nego se mučiti. Radiš cijeli život pa umjesto da uživaš i odmaraš u mirovini, moraš strahovat hoćeš li imati za kruh - kazala je, prenosi SDP, jedna umirovljenica.

Ova objava dobila je više od 150 komentara, gdje su među ostalim neki poručili i kako se nadaju da će se povisiti mirovine, no veći broj pratitelja i zatražio je i objašnjenje rečenice koja je poprilično skandalozna. 

- To su, nažalost, točni citati umirovljenika. Iako su izjave ponekad teške za pročitati, one predstavljaju hrvatsku stvarnost - dio naših sugrađana živi na rubu siromaštva i s mirovinama od 200 do 300 eura nisu si u stanju priuštiti dostojanstven život. SDP to želi promijeniti i zato se u našim objavama i pitamo: je li ona (ili bilo koji drugi umirovljenik) to zaslužila? Mi mislimo da nije! - poručio je na SDP.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Neobična konferencija srpskog predsjednika: Vučić donio košaru iz trgovine

Komentara 31

Avatar Kentakičiken
Kentakičiken
21:53 08.09.2023.

Umjesto "štrika" Grbin je uzeo lovu za odvojeni život 😏 Licemjeri, jel vas bar malo sram!? Ono mrvičak, bar?

US
Usridu
22:46 08.09.2023.

Daj se pokopajte,bagro sve ste prodali i željeli i hr ceste prodati svom silom.

MA
MarasG
22:27 08.09.2023.

Cijeli SDP je skandalozan ali i groozzzzzan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije