Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skoro pa besplatno!

Saznajte kako posluju hrvatske tvrtke na transparentno.hr

trans
Screenshot
08.07.2013.
u 13:53

Provjeriti se mogu podaci poput prosječne plaće, broja zaposlenih, prihoda i rashoda...

Novi internetski servis transparentno.hr, čiju je beta verziju danas predstavila FINA, svim građanima omogućuje uvid u podatke o poslovanju obrta, dioničkih društava i društava s ograničenom odgovornošću te ostalih subjekata obveznika poreza na dobit.

Građani koji su u procesu traženja posla, uz pomoć ovog servisa mogu provjeriti kako posluju njihovi potencijalni poslodavci. Oni koji surađuju s drugim poslovnim subjektima mogu provjeriti je li riječ o pouzdanim poslovnim partnerima, a znatiželjni mogu provjeriti kako posluju tvrtke njihovih prijatelja. Između ostalih, na raspolaganju su podaci poput prosječne plaće, broja zaposlenih, prihoda i rashoda, ostvarene dobiti i podatak o blokadi računa, navodi se u priopćenju FINE.

Pristup podacima ostvaruje se putem Vingda, virtualne valute koja korištenje servisa omogućuje bez plaćanja novcem. Korisnici sami odlučuju kako će steći Vingd potreban za pristup. Mogu ga kupiti ili zaraditi jednostavnim akcijama, kao što su informiranje o Fini i Fininim uslugama i proizvodima.

>>U blokadi u svibnju 260.832 građanina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije