Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osveta
Povratak na članak

Saudijskog novinara ubili kao u krimićima Agathe Christie

Ubojstvo saudijskog novinara, likvidiranog u saudijskom konzulatu u Istanbulu, razljutilo je Tursku, ali i Ameriku

Komentari 3

NO
nogogaz
08:47 16.10.2018.

Tili covika fino ljudski ispitat a bezsramnik umro! A raskomadanje tila? Samo neuspjela obdukcija....

VL
Avatar smuljko
smuljko
09:08 16.10.2018.

Gle cuda ruzni musavi nosati Saudijci pervertiti prvog reda koji masturbiraju sa sabljetinama kada god im se pruzi prilika raskomadali covjeka ko životinju...zaista me to zacudilo..sada ce njihov frend Trump zvani Vlada Budala opaliti sankcije i zabraniti uvoz kurvi i whiskya iz USA u SA..to perverznu kozohebinu treba dobro preorati necim iz zraka da ne ostane zrnce pjeska...to je jedno od najovratnijih mjesta na svijetu

VL
NO
nogogaz
10:27 16.10.2018.

tribali su ga mučit i ubit ljudski, demokratski... nalik onima koje ubije za slobodu SAD. Imaju naši prijatelji fino zabilježeno kako se može ubit ili "samo" mučit covika a da nisi nalik ovih glavoreza. sve za nacionalnu sigurnost!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.