Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Idu prema Kijevu
Povratak na članak

Satelitske snimke pokazale: Ruski konvoj ometaju kvarovi, a jedan detalj otkrio što planiraju

Konvoj nije dugačak 40 milja, a riječ je o nizu vozila s logističkom opremom razvučen duž glavne autoceste od bjeloruske granice, s ciljem povezivanja s ruskim jedinicama u sjevernom predgrađu Kijeva.

Komentari 26

ZA
zagi101
19:30 01.03.2022.

ruski vojnici nisu nimalo motivirani da se bore za ništa u Ukrajini

VL
Avatar madcap
madcap
19:32 01.03.2022.

Rusi odlično kriju planove i čuvaju tajne. Tako da ih svi gledamo na TV i čitajmo po portalima. Kako ih šamara NATO, a kako se doživljavaju njihove prijetnje o kažnjavanju država koje pomažu Ukrajinu je najbolje pokazala nesvrstana Finska kojaoja je kao odgovor Rusima istog trena transportirala oružje Ukrajini. Malom Miloševiću se lice crveni kao paprika šta od šamaranja šta od bijesa....

VL
KR
Krotila
19:35 01.03.2022.

Udariti začelje kolone, logistiku.

VL
LU
luks
20:48 01.03.2022.

SRAM IH BILO...LJUDSKO SMECE..MI SMO TO U OSIJEKU OKUSILI...NEMA ISPRIKA O VELIKOM VODJI

VL
Avatar miran..beri
miran..beri
20:47 01.03.2022.

U bunkeru Putin i konstipacija... prijatelja dva. Ono kad tjedan dana ne izlaziš nikud.

VL
AA
Aaron
20:57 01.03.2022.

Ljudi molite krunicu za mir. Jedino će to pomoći i donijeti mir.

VL
FI
figarro
22:11 01.03.2022.

polako bez nervoze,,,Ukrajinci pametno igraju,, cekaju da im se skroz priblize pa da ih pocnu unistavati , mozda i nesto zarobe sto im treba od streljiva i opreme,,ako ste primijetili uvijek prvi izvjestaj je usli su u grad ovo,ono a a ono za par sati rastureni tenkovi i vozila, gerilski rat je Ukraincima velika premoc u gradovima, ak ste primijetili Ukrainci dofuraju na most neki bzvze kamion i onda kao njih dvdesetak lezi oko kamiona saljuci slike da su nemocni i u teskoj panici,,a kad kolona udje onda postaje "Trpinjska cesta u ovom slucaju KIjevska cesta",,nisam bas siguran u tako velikoj zemlji da je Ukrajina sve snage u grad stavila,,pricamo o par miliona muskaraca koji mogu uzeti pusku u svakom trenu, nadam se da su i neke specijalne jedinice ostavile duboku negdje koje ce kad se kolone oko Kijeva naprave i kao blokiraju odradjivati dubinsko unistavenje oklopnjaka u to sam uvjeren a i ZULU ZORICA je bio im na obuci i tako ce ratovati,,,sto vise vojske i oklopnjaka na guscem i manjem prostoru to lakse za napadati..SLAVA UKRAINI,

VL
OB
Oblivion
17:44 02.03.2022.

Ok, ajd da razjasnimo. Zašto Ukrajina ne digne avione i zapali taj jo. Svi znaju gdje je

VL
GG
gmmarendic@gmail.com
11:12 02.03.2022.

Štačeš tribali su uzeti mehaničare u Đure Đakoviča da im to pokrpaju a?

VL
ST
stefj
21:24 01.03.2022.

Normalno da ima puno kamiona. Tenk troši nekih 100 l/100 kn možda i više, treba dovesti hrpu granata, metaka i raketa, a tek koliko obroka treba nekoliko stotina tisuća vojnika... No, i dalje je najveći problem na jugu zemlje gdje Rusi napreduju po planu. Nema obrane, čak se niti gradovi ne brane... Fokus svijeta je na Kijevu, ali sve veći dio Ukrajine je okupiran. Kada se na jugu snage pregrupiraju i krenu prema sjeveru, neće ih se moći zaustaviti...

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
11:20 02.03.2022.

Ruski konvoj ometaju kvarovi ali on dolazi i pristiže da bude svoj na svome kao JNA kod prvog oslobađanja Vukovarja.

VL
Avatar superhik74
superhik74
23:40 01.03.2022.

Nego nesto mi u zadnje vrijeme nema nigdje cuvenog Azov bataljuna, koji su bili jako prisutni po medijima i veliki junaci. Zna li netko gdje su sada nestali ?

VL
MZ
mali zeleni
22:31 01.03.2022.

Taj fantomski ruski blitzkrieg i njegov navodni neuspjeh izmisljotina je zapadnih medija,Rusi nikad nigdje nisu tvrdili da ce skrsiti Ukrajinu za 2,3 dana!? Niti je to realno za ocekivati.. Ukrajina je ogromna zemlja, Rusima ni nije cilj trajno osvajanje i okupacija, tako da plan ide dalje i ostvaruje se, Rusi napreduju, a najveca nesreca je sto se sve prelama preko leda obicnog naroda. Sve to nije od jucer- ni Donbas,ni Lugansk,ni Mariupolj..ni sirenje Nato pakta vec 30 godina,Rusima pod kucni prag..ali mediji nikad ni ne istrazuju niti ih zanima pravi uzrok sukoba,nego je krenula masovna antiruska propaganda na svim frontovima, i tko god kaze nesto afirmativno za Rusiju bit ce izopcen i etiketiran jednako kao sto su do neki dan svi koji su zdravorazumski kritizirali stozer i mjere bili etiketirani kao "antivakseri..ravnozemljasi"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.