Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZGOVARALI O PRAVOSUĐU
Povratak na članak

Sastali se Milanović i Dobronić: 'Sadašnje stanje je neodrživo, Vlada mora osigurati sve uvjete'

Pravosuđe mora biti u stanju građanima osigurati pravodobnu i kvalitetnu uslugu jer samo tako može jamčiti građanima ravnopravnost te zaštitu njihovih prava i sloboda, smatra predsjednik Milanović

Komentari 11

BJ
bjmaro
19:30 13.07.2023.

Biti predsjednik Vrhovnog suda je vrhunac karijere nekog elitnog( po znanju i autoritetu) suca) sto nažalost ovdje nije slučaj .

VL
DU
Deleted user
19:17 13.07.2023.

uf, koje mudre misli. tko bi to znao da nam vas dva ne kažete. pa šta radi dobronić? čačka zube i trola

VL
DU
Deleted user
21:27 13.07.2023.

Da, stanje je neodrživo. Bilo bi dobro da se suci late posla. Moj jednostavan ostavinski postupak vuče se već sedmu godinu bez nade da će uskoro biti riješen.

VL
Avatar Idler
Idler
20:04 13.07.2023.

Uredno funkcioniranje sudbene vlasti i ostvarivanje ustavnih prava i sloboda građana su ugroženi od trena dok si suca mogel "kupit" kak i pol kruha. Inače kolke su ono sudačke plaće vu najkorumpiranijem sustavu ? Nek se odrekneju mal na račun svojih referenta ionak budeju si "u fušu" nadoknadili !

VL
DU
Deleted user
22:40 13.07.2023.

Dragi Zoki! Imao si 78% podrške u Sabor na početku svog mandata da se obračunaš s korupcijom, kriminalom i nepotizmom, a umjesto da se uhaviš posla dok si ti hrdao karpačo u Taču prepustio si hjenama iz HNS-a, Liniću, Jakovini, Opačićki, Sauchi i drugima da glođu Hrvatsku državu i narod! Sram te budi! Sada bi bio pametan i pošten. Ne ide to tako.

VL
Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
22:28 13.07.2023.

Dobronić, ah zar to nije bio Milanovićev kandidat kojeg je Plenković supotpisao? Baš čudno da su se danas sastali!!!!

VL
DU
Deleted user
23:13 13.07.2023.

Nered u pravosudu vuce se od pocetka devedesetih. Sada je doslo do grla i potrebna je reforma. Znamo kome to ne pase.

VL
AH
A-HA
22:06 13.07.2023.

aha, sad suci vele kak ne mogu bez zapisničara. A, mogli su bez njih započet svoj štrajk. Zašto nisu odmah zajedno išli!? Sad su kao solidarni s njima....pa budite solidarni i dajte im svoje povišice.

VL
PV
prcko.vita
19:38 13.07.2023.

Pa onda neka osigura uvjete za rad. Nek'daju konačno povišicu tih 400 eura i idemo dalje. Nema novca? Ma nemojte, a ima za Plenkija i ekipu plaće od 3000 eura i brdo povlastica, za njih ima. Uvedite reda, mi ne želimo surovi kapitalizam, tko ga želi nek'ide u Ameriku. Mi želimo da možemo živjeti od svog rada, ništa drugo. S obzirom da je Plenković slagao narod da eto ništa neće poskupjeti uvođenjem eura, Hrvatskom radniku treba plaća od 1500 eura da može normalno živjeti. Gdje su sindikati? Gdje zajedništvo? E moj narode.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.