Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ELITNA PROSTITUCIJA
Povratak na članak

Sarin iskaz: S trojicom na jahti u Trogiru za 2000 eura

Priznala je da je imala seksualni odnos s muškarcem čije je ime zapamtila kao Duda i kako je poslije dala Panči 100 ili 200 eura, a Duda joj je nadoknadio 100 eura koje joj je Pančo uzeo.

Komentari 92

DR
dreamteam
20:46 21.07.2011.

Scorpio,julien, Ništa čudno od ovih jadnika ovo je odraz visine morala u današnjem društvu

VL
Avatar Jana
Jana
15:31 21.07.2011.

Andrejjj ti si Panchina veza za dobavljanje svježe robe!

VL
RE
reason
15:13 21.07.2011.

Dajte pustite cure na miru, na kraju će one na...bat, hvatajte lopova Vidoševića i one koji nas svih j..u besplatno godinama!

VL
KR
kreont
15:21 21.07.2011.

Za 500€ ja bi morao cijeli mjesec raditi kao konj. Eto i sada reci da cure nisu u boljem položaju. Još i leže dok rade :) Prostituciju treba legalizirati jer očigledno ponuda i potražnja postoji.

VL
GS
guzonjin sin
15:21 21.07.2011.

ovo je stvarno ciganluk,pa nek se je** ko skim hoce ali samo legalno plati porez pa izvoli raditi najstariji zanat na svijetu

VL
ŽI
žico
11:36 22.07.2011.

Društvo mora zaštititi mlade djevojke !!!!!!!!!!! koga će ovo društvo zaštiti i koga je zaštitilo ?????????????

VL
Avatar Jana
Jana
15:23 21.07.2011.

Pa svi su oni nevini , samo su dali broj telefona prijatelju i dalje nemaju pojma šta se je događalo. Nikada nisu primili proviziju. Pa naravno da neće priznati a i cure se boje . Uglanom i te djevojke čak i fine \"poštene \" studentice su išle voljno i nitko ih nije prisiljavao na prostituciju. Naravno dobra zabava i provod a obleka po zadnjoj modi.

VL
AN
Andreeejjj
15:26 21.07.2011.

Gospodina PANČU za predsjednika!!! Čovijek čini baš dobra i korisna dijela, a ne kao naši političari, koji otimaju stotine milijuna, eurića...da ne bude zabune!!! Viva la senoe Panco Villa!!!

VL
FE
Felicijen
15:26 21.07.2011.

Sad će neke od ovih \"studentica\" ostati bez stipendija?

VL
Avatar Jana
Jana
15:29 21.07.2011.

Andreeejjj ima i poštenih cura koje se ne prostituiraju niti se mažu sa propalicama, drogerašima i td. Ovaj Pancho prima debelu proviziju bez rizika i bez poreza. Osim toga tko kaže da su ovim bogatunima ružne i debele žene kod kuće. Naprotiv. Njima je to samo mala promjena.

VL
DR
dreamteam
15:30 21.07.2011.

Nije meni sto se seksaju za lovu,( ovo smece ionako ide iz kreveta u krevet) nego sto nam prljaju ovo naše more.

VL
BO
boston
15:30 21.07.2011.

Ja neznam kome ovo smeta? Neki dan citam o zeni koja kao dipl. inzinjer gradevine trazi posao vec 9 godina, i napokon joj je bio ponuden za 1.500 KN mjesecno ??!! Kad ljudi nemaju alternative, onda su na puno toga spremni. Glad nebira sredstva! Evo, ja cu poslati 2-3 frenda na ljetovanje doma, imaju love i voljni su da se zabave. I sto ako nadu neke dobre cure koje nemaju love, a voljni su da pruze zabavu?? Kad im drzava pruzi mogucnost moralnog zivota, moral ce sam po sebi doci...

VL
BO
boston
15:36 21.07.2011.

Pocinitelji ovog djela nisu nikoga pokrali, ugrozili, povrijedili, i jedino imaju svoju savjest kao zrtvu. Oni koji su im ukrali mladost, onemogucili da budu produktivni, i unistili ikakvu buducnost, su vece droce od njih !

VL
AN
Andreeejjj
15:23 21.07.2011.

Čuj to, u tekstu se spominju cure sa one strane zakona, ahahaha. Pa toga ima u cijelom svijetu - prostitucije, naravno. Pa djevojke su čiste, uredjene, pametne i bolje im je da se ljube i zarade sa bogatijim ili tajkunima, nego da se drogiraju ili čak kradu, da prežive ili dfa se iškoluju, zar nije tako. Onako se djevojke krešu sa barabama, kriminalcima, dilerima i drogiranima dečkima i to još besplatno i tako u krug i dodju na loš glas zbog toga! A svi ti gospodići, kojima nekoliko stotina eurića nije baš neka lovica a doma imaju debele i ružne ženkice...pravaq su gospoda, priznali mi to ili ne. Ostavite tog gospodina PANČA, čovjek je samo upoznavao i spajao ljude a šta su oni kasnije radili, to je potpuno njihova i osobna stvar!

VL
Avatar Jana
Jana
16:10 21.07.2011.

Uglavnom puno ovih djevojaka zaradi po koju bolest pa tako i genekolozi dobro rade a da ne spominjemo da se navuku na kokain jer devedeset poso ovih bogataša je na kokainu. .Spolno prenosive bolesti važan su problem u svijetu i u nas, kako zbog velike učestalosti, tako i zbog mogućih trajnih posljedica po opće i reproduktivno zdravlje. Spolno prenosive bolesti su zarazne bolesti koje se prenose izravnim kontaktom tijekom spolnog odnosa (vaginalnog, oralnog ili analnog) sa inficirane na zdravu osobu. Najraširenija bakterijska spolno prenosiva infekcija je uzrokovana bakterijom Chlamydia trachomatis, a valja misliti i na virusne spolno prenosive bolesti: HIV/AIDS, humani papilomavirus (HPV), virus herpesa simpleksa (HSV), virus hepatitisa B.

VL
BA
banijash
16:14 21.07.2011.

Pa i za vrijeme Juge, recimo u Rijeci je bio radio nocni striptiz bar pod imenom \"Evropa\", prostitutke bi sjedile obicno same sa stolom i cekale musterije, ..na tkz. obali su u nocnim satima isto dezurale prostitutke..,nitko ih nije dirao. U Zagrebu su bile obicno na zeljeznickoj stanici, isto nikome nisu smetale..

VL
Avatar Mihac™
Mihac™
16:14 21.07.2011.

Al\' gle sad paradoksalne situacije. Recimo neka od ovih posvuduša ( bem ti ovaj naziv nemrem se priviknuti na njega, al\' neka) studira pravo, pa onda posredstvom svojih masera ( to je valjda ovaj Pončo, Pančo ili kako li see zove) srikta sebi da radi recimo u pravosuđu ili nedaj Bože državnom odvjetništvu. I ono ti od crkavice jedva skupiš nekih 100 kuna i natočiš gorivo, a nemaš za neku sobu da bi ispeglal neku ženskicu i peglaš ju lijepo u autu dok ne dođe priučeni gospon policajac ( 10 mjeseci tečaj kao za krojačice) i on te odvali s kaznom za širenje nemorala, nju za prostituciju, ,a zapadne te ova prvotna animir dama, posvuduša ili kako li se već zove koja je jedno peglanje naplaćivala i do 3000 soma eura kao da ima azlatnu čućicu. Bem ti baksuz....Pljuc...

VL
AN
ana
16:18 21.07.2011.

1. Nikakav splet životnih okolnosti ne može biti odgovoran za bavljenje prostitucijom 2. Ova hajka je najobičnije licemjerje u društvu gdje ima puno više prostitucije na drugim mjestima : politika, plaćeni novinari, plaćeni profesori 3 Najgore je što mediji mladim djevojkama koje se bave prostitucijom daju značajno mjesto u svim medijima pa se mladima tako natura kao poželjan ovaj naopak sistem vrijednosti

VL
BA
banijash
16:21 21.07.2011.

maddalena7, pa sta im ti onda predlazes kao rijesenje, da kopaju kao mnogi po kontejnerima? ..pa i tu ima virusa i bakterija.. Rijesenje nije hajka na takove nesretnice niti im solit pamet.. nego privredna i ekonomska reforma, ozivljavanje proizvodnje..itd.. Nisusu takovi uzrok toga u drustvu nego su oni posljedica stanja drzave u kojoj zive.. Kad su bili ekonomski problemi u Rusiji i Ukrajini bila je isto navala njihovih ljepotica na zapad u potrazi za \"zaradom\", ..od kad se kod njih ekonomska situacija popravila nema ih..

VL
OB
-obrisani-
16:32 21.07.2011.

2000 evra ????? ako to čuju ove \"novosađanke \" sa kaćke petlje....ima da dignu tarifu na 20 evra.... psssssst

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.