Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika razorna moć

Sarajevo: Evakuiran centar "Skenderija", pronađena minobacačka granata

Policija BiH
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
22.09.2016.
u 14:36

Na granatu naišli su radnici koji obavljaju rekonstrukciju platoa.

Sportski centar Skenderija u središtu Sarajeva u četvrtak je evakuiran nakon što je na platou ispred zdanja pronađena minobacačka granata, potvrdila je lokalna policija.

Na granatu promjera 120 milimetara velike razorne moći naišli su radnici koji obavljaju rekonstrukciju platoa. Odmah su obavijestili policiju, a zatim su pozvani pirotehničarski timovi.

Direktor službe Civilne zaštite Federacije BiH Fahrudin Solak kazao je lokalnim medijima kako je projektil pronađen na dubini od dvadesetak centimetara, zabijen u betonsku plohu.

Pretpostavlja se da je riječ o projektilu ispaljenom na Sarajevo tijekom opsade toga grada od 1992. do 1995. godine.

Nakon evakuacije svih zaposlenika i posjetitelja Skenderije, policija je blokirala i pristup širem području oko sportskog centra koji predstavlja jedan od simbola Sarajeva.

Komentara 2

RO
Rocky15
16:43 22.09.2016.

čeka referendum haha

PI
pitijestpit
20:05 22.09.2016.

pocelo je! logisticke pripreme

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije