Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIL GOVORA
Povratak na članak

Santoro usporedio Berlusconijeve govore s Mussolinijevima

Uspoređen je govor talijanskog premijera Silvija Berlusconija na mitnigu "pro-vlada" održanom 21. ožujka u Rimu s govorima fašističkog čelnika Mussolinija prije Drugoga svjetskog rata.

Komentari 3

Avatar Jana
Jana
14:01 26.03.2010.

Santoro je komunista koji u svojim emisijama na državnoj televiziji koju plačaju svi građani Italije - ljevica, desnica i centar vodi svoju borbu protiv vlade i Berluskonija a jučer nije napadao Berluskonija nego je istresao svu mržnju na Papu ipu i KC. Lijepo je biti ljevičar sa miliunsim prihodima. Takvi me nasmijavaju. Za mene dobar novinar i voditelj ne smije iskazivati svoje privatno mišljenje niti blatiti druge bez mogočnosti obrane nego im treba dati isto toliko prostora. To bi bila demokracija. Ljevičarima to ne ide u glavu.

VL
Avatar Jana
Jana
14:08 26.03.2010.

Oženjen po drugi put u romantičnoj crkvici sa hrvaticom Sanjom Podgajski . Sanjina majka Ružica sa ocem talijanskim industrijalcem Ilia? Kaj se gospon idustrijalec zove Podgaski?

VL
EB
El-Bojko
23:42 27.03.2010.

on je legenda, jedan od rijetkih koji ima \"muda\" na državnoj televiziji reč kako stvari stoje... nehebat će ko i svi drugi koji su Silviu stali na žulj, od Mentane nadalje... Smiješno je neko fratriziranje i razumijevanje naših prema fašizmu koji se na mala vrata vraća u Italiji, primjerice njihove vojne snage imaju praznike, medalje i zahvale za fašističke vojnike i časnike, ili koje nose njihovo ime, koji su tu po našim prostorima ubijali... dolaskom Silvia tamo se sve to više javlja. Kao i sve jači glasovi koji revidiraju povijest, gura se po tepih antifašitam, a za sve loše su krivi nacisti, njihovi zločini se zataškavaju, ustvari tabu tema, a fašizam se sve više oslikava kao nešto romantično... Trebamo se jako dobro paziti takve romantike u našem susjedstvu, posebno jer taj susjed još uvijek gleda preko dvorišta i misli da je naše dvorište njihovo..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.