Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Riješili smeće

Sanirali deponije u Županji gdje se dovozio otpad iz poplavljenih mjesta

Sven Muller
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
15.09.2014.
u 11:08

Najavio je i rekonstrukciju i sanaciju pristupne ceste do županjske deponije koja je proteklih mjeseci oštećena zbog brojnih kamiona koji su dovozili glomazni, metalni i komunalni otpad

- U roku od tri mjeseca zbrinuto je 70 tisuća kubika otpada. U suradnji s načelnicima, gradonačelnikom i predstavnicima komunalnog društva napravili smo jako dobar posao za koji bi inače trebali mjeseci i priprema i provedbe. Grad nam je ustupio svoje infrastrukturne objekte na raspolaganje i kompletnu komunalnu opremu koja je ipak bila nedostatna pa smo uključili još 100-njak kamiona. Deponija u Županji sada je sanirana, radove je u cijelosti financirao Fond za zaštitu okoliša, napravljena je nova ploha i otpad se odlaže prema najsuvremenijim standardima - rekao je direktor Fonda
za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Sven Muller za posjeta Županji.

Ondje je načelnicima općina županjske Posavine govorio o saniranju posljedica svibnajske poplave. Najavio je i rekonstrukciju i sanaciju pristupne ceste do županjske deponije koja je proteklih mjeseci oštećena zbog brojnih kamiona koji su dovozili glomazni, metalni i komunalni otpad.

>> Županjski laburisti protiv tuđeg smeća na županjskom odlagalištu

>> Očekuje se prikupiti 20 tisuća tona otpada na županjski deponij

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije